Karınca İçin Grafiker Arkadaşlardan Yardım
-

bu resmi A3 boyutunda yada daha büyüğünü bildiğiniz, yapabileceğiniz çizim programı ile yeniden çizermisiniz.resim şimdi A4 boyutunda ama küçük resmi büyüttüğümüz için öyle
-
Arkadaşlar yokmu yardım edebilecek, zaman sıkıntısı yok.
-
3 boyutlu gibi hocam zor biraz
-
Görsellerde buldum. Rengi değişik. :) A3'e uyarlarsınız.

-
Resimdeki gölgelerden dolayı direk vektörleme programlarıyla iyi sonuç alınması zor.
Bu yüzden yeniden çizilmesi gerekir ki bana göre zor iş.
-
Illustrator a siyah beyaz pathlenmiş şekilde atıp live trance ardından live paint yaparsan vektorele çevirmiş olursun. ben denedim pek bi kayıp olmuyo. ondan sonrada boyarsın. zamanım olsa ben yaparım. eğer illada bu, değilde karınca maskot diyosan; google da vektörelini bulursun. istersende bina boyunda yap
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&cp=10&gs_id=6&xhr=t&q=vector+antibodies&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&biw=1280&bih=642&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=ovDXTuH0FIWhOoCorMUO#um=1&hl=tr&tbm=isch&sa=1&q=vector+ant&pbx=1&oq=vector+ant&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=2846l2846l0l3021l1l1l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=eedaef3497f7beb0&biw=1280&bih=642 -
legendary bunu yazdı:
-----------------------------Illustrator a siyah beyaz pathlenmiş şekilde atıp live trance ardından live paint yaparsan vektorele çevirmiş olursun. ben denedim pek bi kayıp olmuyo. ondan sonrada boyarsın. zamanım olsa ben yaparım. eğer illada bu, değilde karınca maskot diyosan; google da vektörelini bulursun. istersende bina boyunda yap
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&cp=10&gs_id=6&xhr=t&q=vector+antibodies&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&biw=1280&bih=642&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=ovDXTuH0FIWhOoCorMUO#um=1&hl=tr&tbm=isch&sa=1&q=vector+ant&pbx=1&oq=vector+ant&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=2846l2846l0l3021l1l1l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=eedaef3497f7beb0&biw=1280&bih=642
-----------------------------sağolasın illa bunun olması gerekiyor. Illustrator programı bende kurulu değil olsada hiç kullanmadım kurulu olan birisi arkadaşın dediklerini yapabilirmi? olmazsa kurup uğraşacağız :)
-
eğer ilkkez kullanıcaksan biraz zor olur sanırım... boyamada gradinentleri falan vermen lazım. grafikerler.net e bi yaz belki onlarda hazırı vardır yada cüzi bi rakama çizdirirsin.
-
legendary bunu yazdı:
-----------------------------eğer ilkkez kullanıcaksan biraz zor olur sanırım... boyamada gradinentleri falan vermen lazım. grafikerler.net e bi yaz belki onlarda hazırı vardır yada cüzi bi rakama çizdirirsin.
-----------------------------Photoshop u biraz kullanabiliyorum kurar bi denerim, gerçi bir arkadaş özelden yazdı sanırım uğraşıyor, eğer o olmazsa senin dediğini yapacağım.
-

-
bayyx1 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Teşekkürler güzel olmuş eline sağlık.