folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Karınca İçin Grafiker Arkadaşlardan Yardım

Karınca İçin Grafiker Arkadaşlardan Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

karınca

bu resmi A3 boyutunda yada daha büyüğünü bildiğiniz, yapabileceğiniz çizim programı ile yeniden çizermisiniz.resim şimdi A4 boyutunda ama küçük resmi büyüttüğümüz için öyle

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Arkadaşlar yokmu yardım edebilecek, zaman sıkıntısı yok.

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek
    3 boyutlu gibi hocam zor biraz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Görsellerde buldum. Rengi değişik. :) A3'e uyarlarsınız. 

ne diyon?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Resimdeki gölgelerden dolayı direk vektörleme programlarıyla iyi sonuç alınması zor.

Bu yüzden yeniden çizilmesi gerekir ki bana göre zor iş.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

Illustrator a siyah beyaz pathlenmiş şekilde atıp live trance ardından live paint yaparsan vektorele çevirmiş olursun. ben denedim pek bi kayıp olmuyo. ondan sonrada boyarsın. zamanım olsa ben yaparım. eğer illada bu, değilde karınca maskot diyosan; google da vektörelini bulursun. istersende bina boyunda yap

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&cp=10&gs_id=6&xhr=t&q=vector+antibodies&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&biw=1280&bih=642&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=ovDXTuH0FIWhOoCorMUO#um=1&hl=tr&tbm=isch&sa=1&q=vector+ant&pbx=1&oq=vector+ant&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=2846l2846l0l3021l1l1l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=eedaef3497f7beb0&biw=1280&bih=642

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

legendary bunu yazdı:
    -----------------------------

Illustrator a siyah beyaz pathlenmiş şekilde atıp live trance ardından live paint yaparsan vektorele çevirmiş olursun. ben denedim pek bi kayıp olmuyo. ondan sonrada boyarsın. zamanım olsa ben yaparım. eğer illada bu, değilde karınca maskot diyosan; google da vektörelini bulursun. istersende bina boyunda yap

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&cp=10&gs_id=6&xhr=t&q=vector+antibodies&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&biw=1280&bih=642&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=ovDXTuH0FIWhOoCorMUO#um=1&hl=tr&tbm=isch&sa=1&q=vector+ant&pbx=1&oq=vector+ant&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=2846l2846l0l3021l1l1l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=eedaef3497f7beb0&biw=1280&bih=642

sağolasın illa bunun olması gerekiyor. Illustrator programı bende kurulu değil olsada hiç kullanmadım kurulu olan birisi arkadaşın dediklerini yapabilirmi? olmazsa kurup uğraşacağız :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

eğer ilkkez kullanıcaksan biraz zor olur sanırım... boyamada gradinentleri falan vermen lazım.  grafikerler.net e bi yaz belki onlarda hazırı vardır yada cüzi bi rakama çizdirirsin.

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

legendary bunu yazdı:

eğer ilkkez kullanıcaksan biraz zor olur sanırım... boyamada gradinentleri falan vermen lazım.  grafikerler.net e bi yaz belki onlarda hazırı vardır yada cüzi bi rakama çizdirirsin.

Photoshop u biraz kullanabiliyorum kurar bi denerim, gerçi bir arkadaş özelden yazdı sanırım uğraşıyor, eğer o olmazsa senin dediğini yapacağım. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayyx1
    bayyx1's avatar
    Erkek

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

bayyx1 bunu yazdı:

Teşekkürler güzel olmuş eline sağlık.

Toplam Hit: 3804 Toplam Mesaj: 17