folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Karnini Desti Cigerini Cikarip Yedi



Karnini Desti Cigerini Cikarip Yedi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mart/2004
    Erkek
    Zalimcocuq bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    Zalimcocuq bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    Zalimcocuq bunu yazdı
    GusFring bunu yazdı

    kılavuzu din olanın eli kandan çıkmazmış

    Ulan akıl var mantık var diycem ama sende olmadığını gördüğümden demiyorum neden her konuda suçlu kişi değilde din oluyo sen ve senin gibi malakların gözünde ? Hadi onu geçtim o adamın herhangi bir dine mensup olup olmadığını nerden biliyosun ki böyle malca konuşuyosun ? Azıcık düşünün amk o beyninizi laf kalabalığı için değil düşünmek için kullanın Amk şuan suriyede muhalifler yada askerler arasına karışmış yunan eğitimli ajanlar,mossad ajanları,libya ada ıraktı tam hatırlamıyorum o ülkelerden birindede gelen silahlı örgütler  var adamlar yardım adı altında katıldıkları gruplar adına katliamlar yapıyolar kadın çocuk demeden acımadan vahşice öldürüyolar sonrada internet aracılığıyla yayıp suriyeyi yada Dine bağlı olduğuna inanılan insanları vahşi gösteriyolar. Kaç video var canlı canlı insanlar öldürülürken çekilmiş ve nete yüklenmiş sen olsan savaşın  ortasındasın can derdindesin videoyla uğraşırmısın amk ? neyse genelleme yapmaya çalışacaktım ama bu yorumunu etiketlediğim adam yüzünden elime yüzüme bulaştırdım. 

    Son olarakta @GusFring biraz hakaret etmiş gibi olabilirim bunun için özür diliyorum ama sende az düşünerek yaz inanmayan kadar inanan da var bu sitede...

    İşte bu mantığa hayranım. Amerika'da patlama olur kendi kendine yaptı derler, adam tekbir çekip zombilik yapar yunan bunlar derler HAHAHHAHAHA. Toplum içinde osursa İsrail acanı yaptı kaçtı benim bir suçum yok diyecek ya.

    Bende bu cahil mantığa şaşkınım toplum yada amerikadan bahsetmiyoruz bu bir Suriyede olanalrla ilgili konuştum bu iki ve orada israil ve yunan ajanlarının olduğunu hatta eğitim dahi verdiğini internette birçok sitede okuyabilirsin direk kaynak vermiyorum aç googleyi sor bakalım. LAf kalabalığı edip saçmalıyacağına aç okuda öğren. 

    Ya düz mantık müridim benim, Kuran getir el bas "Boston'daki olaylar Amerika'nın oyunu." demedim diye, ben de cümlenin yarısını sileyim. Bu vidyodaki adam acan, ama bir çok sitede "orada İsrail ve Yunan ajanları olduğu ve hatta eğitim dahi verdiği" bilgisini görünce kesin doğru değil mi? Tam bir cücüksün mürit.

    Aç, oku demez mi bir de... Bunlar İslam'ın ilk emrini çok yanlış anlamışlar amk; text-to-speech programı gibiler. Yancı basın ne verirse bunlar sokakta vaaza dönüştürüyor. 

    Kardeşim araştırma yapmasını bilmiyosan zaten ne desek boşm sana oku deyince hürriyet star sabah oku tamam şampiyon sen bilginsin demiyoruz ki amk araştırma yap çok zor değil araştırma yap kısıtlı kalma dünya basınını araştır herbulduğun kaynağı incele önüne gelenn kaynağı oku da hurraaa adam yazmış kesin doğru demiyoruz ki amk. hayır laf sokmaya çalışmaktaysan tamam şampiyon sizin köy daha büyük ama biraz araştır sonra konuş lütfen  Ben sana bi vaaz verme çabasındada değlim sadece boş boş konuşmana tepki verdim.

    Ben her günümün yarısını kaynak arayarak geçiriyorum ya Karakule anlayacaktır, hala hikaye okuyorsun paşam. Çok merak ediyorum ya bahsettiğin ajanlarla ilgili kaynağını bizimle de paylaş her kelimesinden ilim, irfan akan 91 model full+full mürit.

    krypt tarafından 14/May/13 10:47 tarihinde düzenlenmiştir

    while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Ağustos/2012
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

    Bir arkadaşımın video ile ilgili yorumunu atayım;

    şafi mezhebine göre kafirler hayvan gibi hatta daha aşağıdalar. bu sebeple savaş esnasında etleri yenilebiliyo. ee islam ülkelerinde biri ya da birşey suçlanacaksa yapılacak ilk iş onu kafir ilan etmek tabi ki..

    aslına bakarsan islamın bütün mezheplerine göre kafirler hayvanlardan daha aşağıda ama etini yemek yoruma kalmış artık 

    Ben islamda yamyamlık vakası göremedim, kaynak verebilir misin?

    Şunu da unutmayalım ki; Şafii'lere göre Daru'l İslam olan beldeler, kafir mustevlilerin istilaları ve zulumleri neticesinde, sureten Daru'l harb'e dönüşürler. İmam Şafii, aşırı aşlık, zarurat, başka bir yiyecek olmadığından telef olma durumunda kafir bir kişinin etini yemeyi meşru görür. 

    http://www.islam-tr.net/cihad-darul-harb-darul-islam/34124-safii-mezhebinin-darul-harb-hukmu.html

    Aç kalan bir insan, kanı masum bir insandan başka yiyecekbir şey bulamazsa, o mu’min olsun, kâfir olsun, onu öldürmesi, ya da bir organını telef etmesi helâl olmaz. Çünkü o da onun gibi bir insandır. Binanaleyh, kendini yaşatmak için onu imha edemez. Bunda ihtilaf yoktur

    Bulduğu kişi, harbî ve murted gibi kanı helâl birisi ise, bazılarına (kadı) göre öldürüp yiyebilir. Çünkü öldürülmesi helâldir. Şafiî fıkıhçılar da bu görüştedir. Çünkü onun saygınlığı yoktur , yabaniler hükmünde görülür, çünkü kafirler , hayvanlar gibi hatta daha aşağıdırlar. Hayvan yendiğine göre, daha aşağısında olan kafirler yenilebilir. 
    Eğer masum birini ölmüş olarak bulursa, Hanbelî mezhebi fıkıhçılara göre yenmesi helâl ol*maz, İmam Şafiî ve bazı Hanefîlere göre helal olur. Evla olan da budur. Çünkü dirinin saygınlığı daha büyüktür(İbn Kudâme, el-MugnîVlll/601-602)

    http://www.islam-tr.net/soru-cevap-bolumu/33309-organ-nakli-caiz-midir.html

    Vereceğin kaynağa sokayım ya :D Ömrümde ilk defa gördüm ben ve binlerin üstünde sohbet dinlemişimdir bak 1000 lerin üstünde diyorum.

    http://www.sorularlaislamiyet.com/article/13514/insan-etinin-haram-olmasina-delil-olarak-ayet-veya-hadis-var-midir-insan-eti-neden-haramdir.html

    4 Mezhep hak olan 4 mezhep kur'an ayetleri hükmünü kaldıramaz, kur'an'da bu açıkça laaşe( LEŞ ) Yani belirtilmişken imam-ı şafîî nasıl müsade edebilir ki ?

    Bak bazı dünyanın en iyi din adamı olarak göreceğin adamlar bile, malca örnekler verip fitne çıkartırlar, ve ben hiç rastlamadım senin verdiğin kişiyede örneğede olayada.

    Olayı imam-ı şafîi belirtmiş gibi lanse etmişler, ben hiç rastlamadım. Google'da bile aratıyorum 1 gram sonuç çıkmıyor hadi ben duymadıysam hesabına.

    Bir incele istersen.


    https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2003
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    WALLACEs bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı
    WALLACEs bunu yazdı

    bunlar muhalif değil, muhalifleri araştırın biraz anlarsınız. zaten müslüman olmadıkları ortada.

    İnsan Hakları İzleme Örgütü’nden (HRW) yapılan açıklamada videodaki kişinin Faruk Tugayı isimli örgütün kurucusu Ebu Sakkar olduğunu bildirdi. Örgütün açıklamasında Ebu Sakkar’ın gazeteciler tarafından iyi tanınan Humuslu bir muhalif olduğu ifade edildi. Ayrıca PYD lideri Salih Müslim'in "ılımlı" muhalefete örnek gösterdiği El Faruk Tugayı da aynı katil çetesi.

    kaynak: http://haber.sol.org.tr/dunyadan/suriyedeki-cihatcilar-vahsetin-sinirlarini-asti-erdoganin-dostu-osocular-bir-askerin

    sol.org.tr'den başka sağlam kaynak var mı? o sitenin yalanlanan çok haberi oldu. zaten müslümanların aleyhine ne duyarlarsa yazıyolar, bu yüzden güvenemem bu siteye.

    http://www.hurriyet.com.tr/planet/23272857.asp?top=1

    http://haber.mynet.com/suriye-askerinin-kalbini-yedi-695757-foto-analiz-2

    http://www.aksam.com.tr/dunya/insanligin-bittigi-yer/haber-205559

     

    zaman gazetesi veya samanyolu haber akit ,vakit yenişafak vs  vermediyse haberi inanadıramassııın hoca boşa uğraşma :):)
    işin içinde hükümet olunca hükümetin iştiraki bir iş olunca yandaş tayfa kendilerinden daha iyi bir savunma mekanizması üretir her zaman %100 de 100 suç da olsa ortada bir sebebep bulur temize çıkartacak bir bahane uydururlur yani işin içine din imanı kulananlar girirnce böyle oluyor yapacak bir şey yok 

    SeRDaR tarafından 14/May/13 12:29 tarihinde düzenlenmiştir

    Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2005
    Erkek

    varmı başka videolar böyle


  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 27/Mart/2009
    Erkek

    Sizin dininizede müslümanlığınızada,sabah sabah sövdürecekler...

    heee huamuzaa goooim....ALLAH yolunda adam kestiniz cennete gideceksiniz hepiniz.

    suratlarını miktimin maymunları....ilk önce evrim geçirmeye çalışın.


    ;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ağustos/2009
    Erkek

    yakında suriyeyi de bizden soğutup anasını ağlatacaklar.. sonra bize gelecek sıra :) mutluyuz anamızı ağlatmalarına az kaldı :F çevremizde sağlam ülke kalmadı hala gören  yok.. bildiğin medya hilesi müslüman biri bunu yapmaz yapamaz.. mantığınıza hiç eriyor mu yahu :/   yaptırtılmış afişe edilmiştir resmen

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Haziran/2009
    Erkek
    WALLACEs bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı
    WALLACEs bunu yazdı

    bunlar muhalif değil, muhalifleri araştırın biraz anlarsınız. zaten müslüman olmadıkları ortada.

    İnsan Hakları İzleme Örgütü’nden (HRW) yapılan açıklamada videodaki kişinin Faruk Tugayı isimli örgütün kurucusu Ebu Sakkar olduğunu bildirdi. Örgütün açıklamasında Ebu Sakkar’ın gazeteciler tarafından iyi tanınan Humuslu bir muhalif olduğu ifade edildi. Ayrıca PYD lideri Salih Müslim'in "ılımlı" muhalefete örnek gösterdiği El Faruk Tugayı da aynı katil çetesi.

    kaynak: http://haber.sol.org.tr/dunyadan/suriyedeki-cihatcilar-vahsetin-sinirlarini-asti-erdoganin-dostu-osocular-bir-askerin

    sol.org.tr'den başka sağlam kaynak var mı? o sitenin yalanlanan çok haberi oldu. zaten müslümanların aleyhine ne duyarlarsa yazıyolar, bu yüzden güvenemem bu siteye.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    bu yamyamlar bizim suriye sınırında mı şimdi? hükümet bu dingile maas mi veriyor şimdi? askeri eğitim verip yer mi temin ediyor? ulen Allahsız sen kim cihad etmek kim. hz. Hamza nın ciğerinin sökülüp yenilmesi aklıma geldi.. Allah belasını versin bunların ya.

     

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mart/2004
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

    Bir arkadaşımın video ile ilgili yorumunu atayım;

    şafi mezhebine göre kafirler hayvan gibi hatta daha aşağıdalar. bu sebeple savaş esnasında etleri yenilebiliyo. ee islam ülkelerinde biri ya da birşey suçlanacaksa yapılacak ilk iş onu kafir ilan etmek tabi ki..

    aslına bakarsan islamın bütün mezheplerine göre kafirler hayvanlardan daha aşağıda ama etini yemek yoruma kalmış artık 

    Ben islamda yamyamlık vakası göremedim, kaynak verebilir misin?

    Şunu da unutmayalım ki; Şafii'lere göre Daru'l İslam olan beldeler, kafir mustevlilerin istilaları ve zulumleri neticesinde, sureten Daru'l harb'e dönüşürler. İmam Şafii, aşırı aşlık, zarurat, başka bir yiyecek olmadığından telef olma durumunda kafir bir kişinin etini yemeyi meşru görür. 

    http://www.islam-tr.net/cihad-darul-harb-darul-islam/34124-safii-mezhebinin-darul-harb-hukmu.html

    Aç kalan bir insan, kanı masum bir insandan başka yiyecekbir şey bulamazsa, o mu’min olsun, kâfir olsun, onu öldürmesi, ya da bir organını telef etmesi helâl olmaz. Çünkü o da onun gibi bir insandır. Binanaleyh, kendini yaşatmak için onu imha edemez. Bunda ihtilaf yoktur

    Bulduğu kişi, harbî ve murted gibi kanı helâl birisi ise, bazılarına (kadı) göre öldürüp yiyebilir. Çünkü öldürülmesi helâldir. Şafiî fıkıhçılar da bu görüştedir. Çünkü onun saygınlığı yoktur , yabaniler hükmünde görülür, çünkü kafirler , hayvanlar gibi hatta daha aşağıdırlar. Hayvan yendiğine göre, daha aşağısında olan kafirler yenilebilir. 
    Eğer masum birini ölmüş olarak bulursa, Hanbelî mezhebi fıkıhçılara göre yenmesi helâl ol*maz, İmam Şafiî ve bazı Hanefîlere göre helal olur. Evla olan da budur. Çünkü dirinin saygınlığı daha büyüktür(İbn Kudâme, el-MugnîVlll/601-602)

    http://www.islam-tr.net/soru-cevap-bolumu/33309-organ-nakli-caiz-midir.html

    Vereceğin kaynağa sokayım ya :D Ömrümde ilk defa gördüm ben ve binlerin üstünde sohbet dinlemişimdir bak 1000 lerin üstünde diyorum.

    http://www.sorularlaislamiyet.com/article/13514/insan-etinin-haram-olmasina-delil-olarak-ayet-veya-hadis-var-midir-insan-eti-neden-haramdir.html

    4 Mezhep hak olan 4 mezhep kur'an ayetleri hükmünü kaldıramaz, kur'an'da bu açıkça laaşe( LEŞ ) Yani belirtilmişken imam-ı şafîî nasıl müsade edebilir ki ?

    Bak bazı dünyanın en iyi din adamı olarak göreceğin adamlar bile, malca örnekler verip fitne çıkartırlar, ve ben hiç rastlamadım senin verdiğin kişiyede örneğede olayada.

    Olayı imam-ı şafîi belirtmiş gibi lanse etmişler, ben hiç rastlamadım. Google'da bile aratıyorum 1 gram sonuç çıkmıyor hadi ben duymadıysam hesabına.

    Bir incele istersen.

    Kuran'da belirtilmeyen bir şeyin farklı mezhepler tarafından uygulandığını ilk kez mi duydun? Benim kaynağıma inanmıyorsan al senin kaynağından verelim pampa;

    http://www.sorularlaislamiyet.com/article/8551/organ-nakli-ve-islam.html

    "Bulduğu kişi harbî ve mürted gibi kanı helâl birisi ise bazılarına (kâdi) göre öldürüp yiyebilir. Çünkü öldürülmesi helâldir. Şafiî "ashap" fıkıhçılar da bu görüştedir. Çünkü onun saygınlıgı yoktur ve yabaniler hükmündedir... "

    Sen google kullanmayı bilmiyorsun anlaşılan paşam.

    krypt tarafından 14/May/13 18:32 tarihinde düzenlenmiştir

    while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2007
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

    varmı başka videolar böyle


    bir sürü var paylaşayım mı ?

     

     


    yıkılma sakın !
Toplam Hit: 7689 Toplam Mesaj: 77