Tahribat.com Forumları
Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
Karpuz Da Patlar Mı???
Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
Karpuz Da Patlar Mı???
Karpuz Da Patlar Mı???
-
Dün evde yalnızım. Her ne alakaysa meyva yeme ihtiyacı hissettim.(olmasa hayatta aramam) Açtım dolabı koca bi karpuz, hemde buz kimin. ama biraz yumuşaktı garibime gitti.
Neyse aldım masanın üstüne koydum.
Aldım bi bıçak.
Vurdum karpuzun göbeine.
Bıçağı vurmamla beraber karpuzdan ploofff die ses ve mutfağın her yanı karpuz. Kendimi bir an pimi çekilmiş canlı bomba gibi hissettim. Allm ya ne gündü. -
Alla Alla benim bildigin dusurunce fln patlar ama...
-
BAsic olum Basinc
muhahahaah :)) -
Abi sen işi bilmiyomuşsun
Şimdi alacaktın karpuzu dikecektin havaya üst taraftaki yuvarlağı(tercihen Sapının olduğu tarafı) kesecektin ondan sonra yaracaktın ortadan ikiye
Bi dahaki sefere dene bişeyçik olmaz...
Bak tekrar tarif edyom :))) aynen bi adamın kellesinin üstünü almak gibi... :)))) -
kabus dooru diyo basınç ((:
renegade olm ben zaten ayda yılda bi meyve yerim. Zorla yedirirler bana.
Senin dediğin o kellesini sıyırma işini yapmayacam çünkü bi daa meyve yemeyecem ki ((: -
biri karpuz mu dedi en sevdigim meyva
birde ortadan ikiye kesip gunesin ortasina biraktigin zaman
karpuz buz gibi oluyor
bilen bilmeyen varsa ogrensin :) -
Bana karpuz dimeyinnnnnnnnnnnnn
-
:) NowalgiN sana KARPUZ diyen olmadi ki :))
ama istemiyorsan bir daha KARPUZ demem :)) -
-
arkadaşlar karpuz meyvesi iicene olgunlaşıp tatlandıı zaman kabuuna sığamaz olur.patlamaya hazır bi karpuzu sesinden de anlayabilersiniz.yani şööle:iicene semirmiş bi karpuza vurduunuzda bööle dan dun sesler çıkar.kabuğu gerilmiş olduundan davul gibi ses çıkarır.neyse ses konusunu geçelim:)içerdeki bu gerim henüz kabuğu kırmaya yetmez ama siz en ufak bi delik açtıınızda içerdeki karpuz bu delikten hücum eder.delik hepsinin çıkmasına yetmedii için de parçalanır kabuk..bence bu şeye benziyo:iicene şişmiş bi balona iğne batırırsanız hava sadece iğne deliinden çıkmaz balon yırtılır...
ayrıca dolaptan çıkmış karpuz sıcakta iicene genleşir bu da patlamaya yardımcı olur..
AFİYET OLSUN -
ben kıraz ve cılekten baska meyvelrı aramam pekte sevmem doorusu
Toplam Hit: 6440 Toplam Mesaj: 25