folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Karşı Ödemeli Kargonun Ödenmemesi

Karşı Ödemeli Kargonun Ödenmemesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Beyler

İnternetten, kullanmadığım klavyeyi satmaya karar verdim. Alıcısı çıkti subeye gittim. Istanbul - Hatay 27 lira fiyat çekti. Bende okadar yolu yürümüşüm boş dönmiyim diye 27 lira karsi odemeli olarak gonderdim. Sahibindendeki satışıda iptal ettirdim. Karsi taraf ödemezse bana dönermi bu olay?

not: klavye kargo sirketinin olsun umrumda degil

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Alıcıya kargo ücreti karşılığı hediye mi ettin ? Klavye nasıl bi şey ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Alıcıya kargo ücreti karşılığı hediye mi ettin ? Klavye nasıl bi şey ?

Aynen hocam oderse onundur 

Casper klavye modeli k5108

Bu arada MNG KARGO

DE5TROY3R tarafından 01/Mar/16 20:57 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bari adama telefon aç söyle. Alıcı almazsa kargo senin şubeye geri gelir belli bir süre tutuluyor, sonra yakılıyor diye biliyorum. Gittigidiyor'dan usb kablo almıştım tablet için sonra şarj girişi çalışmadığı için geri yolladım satıcı almamış bana geri geldi şubeden aradılar gelin alın yoksa yakıma gönderilir diye bende sizin olsun dedim. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Soyledim hocam aliciya 

Yaktiklarini sanmiyorum ihtiyaci olan goturuyodur

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aynen neden yaksınlar ki :D alır evine götürür gidipte video çekecekleri yok kargo şubeden yakım alanına :D kimse s*kine takmaz ürüne ne oluyor diye alan evine götürür

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bolu_beyi
    bolu_beyi's avatar
    Erkek

Karşı taraf almazsa bekleme süresi dolup gönderdiğin şubeye geri döner. Döndükten sonra seni arayıp bilgilendiriler kargon geri döndü gel al diye. Almazsan ptt yolu ile göndericiye ve alıcıya ihbarname çekerler. Belli bir süresi var burada'da ihbarname de hepsi yazılıdır zaten. Sonra belli bir süre bekledikten sonra açık ürün açık artırma ile satılıyor eğer gidiş-geliş ve ptt ihbar parasını karşılıyorsa sorun yok. Fazla olduysa kalan parayı göndericiye gel al diye bilgi veriyor. Az olursa iki tarafada dava açılıyor. Kalkıp klavye için de davaya kadar uzatacaklarını sanmıyorum

bolu_beyi tarafından 01/Mar/16 22:40 tarihinde düzenlenmiştir

by : bolu beyi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek

Hocam 27 lira kargo ücreti tutuyorsa neden gönderiyosun 10-15 liraya klavyeler var zaten direk 0 alsaydı alan kişi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    NewwarrioR bunu yazdı

Hocam 27 lira kargo ücreti tutuyorsa neden gönderiyosun 10-15 liraya klavyeler var zaten direk 0 alsaydı alan kişi.

Cope aticaktim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

sube aradi geri almaniz gerekiyor diye. Gidis ve gelis ucreti bana yansitilcakmis

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

şaka gibisiniz :D alma hacım gitme :D 

Dur be kadınnnn....
Toplam Hit: 2918 Toplam Mesaj: 19
kargo hukuki alıcı ödemeli