Karşı Tarafı Kırmadan Bi Yalan Uydurmam Lazım
-
500 lira istedi de zaten vermez verirsede parayı cebe indir
-
Abdullah_CAN bunu yazdı
Fikir verin arkadaşlar olay şu:
Evimiz boyanıyor şu an, boyacının kardeşi 2 yıllık makine bölümünde okuyormuş bende şom ağzımdan kaçırdım arkadaşımın hanımıda o ünide yanılmıyorsam makina bölümünün hocası dedim, ama gerçekten makina bölümümü hocasımı değilmi tam emin değilim. Boyacı kardeşiminde durumu sıkıntılı o dersi sorunlu dedi senden rica ediyorum bi konuş yardımcı ol diyor. Açıkcası bende o an kırılmasın diye tamam bakarım dedim ama böyle bir durumu o bayana söylemek istemyorum. Hemde böyle bir işe girmek karışmak istemiyorum. Bu boyacıyı kırmadan olayı nasıl sonlandıra bilirim arkadaşlar ?
Abi aşk olsun o kadar emek verdik evini boyadık yalan üstüne yalan. Bir dahakine başka boyacı çağır.
-
onu isteyen adam utanmıyor sen reddetmeye utanıyorsun, tabi kırmayı istemeyiz kimseyi ama böyle de "iş halletme" tadında tanıdıktan istekler falan sıkıntılı, basitçe diyeceksin ki ben öyle şeyler isteyemem ya da bariz, anlaşılır bir yalan atacaksın yukarıda dendiği gibi "bilgisayar hocasıymış" kıvamında.
-
Ayazz bunu yazdıAbdullah_CAN bunu yazdı
Fikir verin arkadaşlar olay şu:
Evimiz boyanıyor şu an, boyacının kardeşi 2 yıllık makine bölümünde okuyormuş bende şom ağzımdan kaçırdım arkadaşımın hanımıda o ünide yanılmıyorsam makina bölümünün hocası dedim, ama gerçekten makina bölümümü hocasımı değilmi tam emin değilim. Boyacı kardeşiminde durumu sıkıntılı o dersi sorunlu dedi senden rica ediyorum bi konuş yardımcı ol diyor. Açıkcası bende o an kırılmasın diye tamam bakarım dedim ama böyle bir durumu o bayana söylemek istemyorum. Hemde böyle bir işe girmek karışmak istemiyorum. Bu boyacıyı kırmadan olayı nasıl sonlandıra bilirim arkadaşlar ?
Abi aşk olsun o kadar emek verdik evini boyadık yalan üstüne yalan. Bir dahakine başka boyacı çağır.
konu gizli deil ahahahha
-
Söylesen nolur amk... sanki çocuk dünya devi olacak.. sevindir garibanı..
-
ben 3 işe karışmıyorum diyeceksin
1-) karı kız işine
2-) inek işine (ya kendisi emer ya yavrusunu emzirir :P "dedemin sözü" )
3-) torpil işine :D
serhat8102 tarafından 03/Nis/14 17:14 tarihinde düzenlenmiştir -
yunusdogan bunu yazdı
Söylesen nolur amk... sanki çocuk dünya devi olacak.. sevindir garibanı..
-
konularin boşluk seviyesi iyice düştü :D
-
Kadına durumu açtım fakat öğrencileri ile ilgili konularda çok titiz davrandığını,torpil morpil işine karşı olduğunu,geçmek istiyorsa çok çalışması gerektiğini söyledi de.