KARŞILIKSIZ SEVMEK KADAR KÖTÜSÜ VAR MI???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    lem ne caliyosun yorumumu ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    Stifler bunu yazdı:

o acıyı her gün yaşıyorum köpek gibi seviyorum ama sevilmiyorum... bi türlü kendimi sevdiremedim yaklaşık 2 ay oldu ama hala aynı bıktım artık ya yeter nedir bu hayattan çektiğim...

yemin ediyorum benim yaşadıklarım ya a.q niye ben niye

Hoop.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek

computerwolf bunu yazdı:

en güzeli karşılıksız sevmek...karşılıksız sevince şair oluyor insan..ama karşılıklı sevince birgün biterse kötü oluyor...Daha bitmedi bizimki :))----------biraz sonra bitebiliri....

real kürd bile şiir yazdı karşılıksız sevmek iyidir. Bence en kötüsü sevdiğini söyleyememektir.

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek
    ya sevdin sevildin yıllar geçirdin ayrıldın sonra tekrar sevdiğini anladın karşıdaki biriyle çıkıyo ve senden nefret ediyosa bence bu daha kötüü

maaasebeci....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

karşılıksız sev...  Bende en az 6aydırkarşılıksız seviyorum... Alısırsın geçer zamanla

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    daykalkar bunu yazdı:

sorma be bırader kızlar bole sevilince bi tarafları kalkar sevilmeyincede bıze suc atarlar benımde basımda vardı bı tane kızla her seyı yasadım bir sevgilinin yasayacagı ama bır turlu cıkamadım kızla nden bole oldu anlamadım ama dayanamadım en sonunda bende bıraktım

Abi "bir kiza hakettiginden fazla ilgi gosterirsen onu kaybedersin" diye bir soz vardir ya, bence cok dogru soylenmis bir soz... 

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 2601 Toplam Mesaj: 17