KARŞILIKSIZ SEVMEK KADAR KÖTÜSÜ VAR MI???
-
lem ne caliyosun yorumumu ?
-
Stifler bunu yazdı:
o acıyı her gün yaşıyorum köpek gibi seviyorum ama sevilmiyorum... bi türlü kendimi sevdiremedim yaklaşık 2 ay oldu ama hala aynı bıktım artık ya yeter nedir bu hayattan çektiğim...
yemin ediyorum benim yaşadıklarım ya a.q niye ben niye -
computerwolf bunu yazdı:
en güzeli karşılıksız sevmek...karşılıksız sevince şair oluyor insan..ama karşılıklı sevince birgün biterse kötü oluyor...Daha bitmedi bizimki :))----------biraz sonra bitebiliri....
real kürd bile şiir yazdı karşılıksız sevmek iyidir. Bence en kötüsü sevdiğini söyleyememektir. -
ya sevdin sevildin yıllar geçirdin ayrıldın sonra tekrar sevdiğini anladın karşıdaki biriyle çıkıyo ve senden nefret ediyosa bence bu daha kötüü
-
karşılıksız sev... Bende en az 6aydırkarşılıksız seviyorum... Alısırsın geçer zamanla
-
daykalkar bunu yazdı:
sorma be bırader kızlar bole sevilince bi tarafları kalkar sevilmeyincede bıze suc atarlar benımde basımda vardı bı tane kızla her seyı yasadım bir sevgilinin yasayacagı ama bır turlu cıkamadım kızla nden bole oldu anlamadım ama dayanamadım en sonunda bende bıraktım
Abi "bir kiza hakettiginden fazla ilgi gosterirsen onu kaybedersin" diye bir soz vardir ya, bence cok dogru soylenmis bir soz...
Toplam Hit: 2601 Toplam Mesaj: 17