Karşınızda Yeni Facebook
-
Güzel olmuş bence fakat fazlaca Google+'dan esintiler var. Bu durum google+'a güzel yarar bence, facebook kullanıcıları daha kolay adapte olurlar oraya :)
-
hele şükür hele şükür hele şükür....
iPhone ve iPad için uygulamanın tasarımını kim yaptıysa, onunla çalışmışlar demek. Daha sade, daha hoş olmuş.
Kullanışlı olması konusunda birşey diyemeyeceğim. Denemek gerek.
Fakat timeline gibi birşeyi alıp ; saçma tasarım ile kullanışsız hale getirdikleri gibi olursa yine oturmamış demektir.
---
Post ların köşeleri yumuşamıştı bir kaç hafta önce. Tahmin ettim bu tarz birşey geleceğini. Şimdi bütün köşeler yumuşamış. Tatlı olmuş
-
o değilde facebook paralı olmuş
-
livane bunu yazdıkerim bunu yazdı
http://www.facebook.com/newsfeed
video 'da türkçe altyazı gömülü hesap TR 'yse
+ çıktığında ilk deneyenlerden olmak için buton var
hemen girdim bekleme listesine . Nasıl olsa züke züke geçirecekler . alışması kolay olur
An itibarı ile yeni Facebooku kullanıyorum. Başvurmuştum deneme listesine demin geçebilirsin dediler ve geçtim. Bence güzel olmuş derli toplu duruo ama çoğu kişinin isyan çıkarıcağına eminim her yeni facebook düzenlemesinde olduğu gibi, yine eski görünüm için şu eklentiyi indir falan diye saçma şeyler çıkıcaktır. Zaman tüneli duruo aynı anasayfa komple baştan aşağıya değişik. Benim yorumlamam bu kadar hadi hayırlı işler :D
Edit: Yazı tipleride değişmiş chat yazıları ince olmuş harflerin arası daha çok falan.
canerator tarafından 12/Mar/13 15:24 tarihinde düzenlenmiştir -
anna clift tarafımca rezerve edilmişti yazışıyoruz sulanmayalım :)
-
y.rak gibi olmuş derdim ama zaman tünelinden de tiksinmiştik zamanında ama şimdi alıştık.