folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Kart Aidatlarının Geri Alınmasında Izlenecek Yol!

Kart Aidatlarının Geri Alınmasında Izlenecek Yol!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

gozkopat bunu yazdı:
    -----------------------------

KAPATILMIS KREDİ KARTLARININ GERİYE DÖNÜK AİDATLARI ALINABILIYORMU PEKI 

Kararın eski kartlar için de geçerli olduğunu ifade eden Çetin, "Kartını daha önce iptal ettirmiş vatandaş, geçmişe dönük ekstrelerini isteyebilir.

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

gozkopat bunu yazdı:

10 YIL GERİYE DONUK DIYOR COK GUZEL AMA KAPATILMIS KREDİ KARTLARININDA ALINABILIYORMU PEDERİN 6 7 TANE VAR BOYLE İYİ PARA ALIRIZ EGER OLUYORSA

BİLGİSİ OLAN ?

Kararın eski kartlar için de geçerli olduğunu ifade eden Çetin, "Kartını daha önce iptal ettirmiş vatandaş, geçmişe dönük ekstrelerini isteyebilir.

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

glaurung bunu yazdı:

iyi de kim saklar ki 10 yıllık extreyi, şahsen ben geçen senekini bile kaybetmiş bulunmaktayım, babamınkileri buldum 6 kredi kartında toplam 400liraya yakın alacak var ama garantisinden yapıkredisine kadar geniş bir yelpazede yazın uğraşırız artık

hocam banka saklıyor.! daha geçen kardeşim bi ürünün fişinin kaybetmiş bende mağaza görevlisine dedim fiş yok o zaman bankadan kredi kartı extrenizi alınddedi gittim iş bankasına dilekçe yazdım dilekçede kart numarasını ve hangi aralıktaki kart extresini istediğinizi belirtin dediler belirrtiim ay ve yıl olarak ertesi gün mail geldi herşey yazıyordu.

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Geçenlerde şubeyi bende aradım kıytırık sesli kız bizim iş yükümüz artıyor bunu müşteri hizmetlerinde çözün beyefendi dedi.pekala dedim.aradım müşteri hizmetlerini bu konuda size dönüş yapacağız dediler ama ne arayan ne soran.5 yıldır ekstre yüzü görmedim üstelik ekstrelerimi mailime gönderin dedim bakalım ne yapacaklar.arada mailime bakıyorum yok bişey.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    benvekendim
    benvekendim's avatar
    Erkek

Ben geçen gün iş bankasından olan kredi kartımın hesap özetine bakarken baktım - 40 tl adidat falan yazıyo bu nedir diye arayyım dedim. Müşteri temsilcisi dedik kredi kartı aidatı ha tamam dedim tam kapatıyorrdum dediki isterseniz iade edebiliriz. Bende tamam dedim anında geri iade ettiler.

Her insan biraz Şeytan"dır. Eğer üzülmek istemiyorsan sen daha Şeytan olacaksın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

HeYeT bunu yazdı:

glaurung bunu yazdı:

iyi de kim saklar ki 10 yıllık extreyi, şahsen ben geçen senekini bile kaybetmiş bulunmaktayım, babamınkileri buldum 6 kredi kartında toplam 400liraya yakın alacak var ama garantisinden yapıkredisine kadar geniş bir yelpazede yazın uğraşırız artık

hocam banka saklıyor.! daha geçen kardeşim bi ürünün fişinin kaybetmiş bende mağaza görevlisine dedim fiş yok o zaman bankadan kredi kartı extrenizi alınddedi gittim iş bankasına dilekçe yazdım dilekçede kart numarasını ve hangi aralıktaki kart extresini istediğinizi belirtin dediler belirrtiim ay ve yıl olarak ertesi gün mail geldi herşey yazıyordu.

o zaman bu parayı istediğimi söylemeden önce gidip isteyeyim bari sonra çamura yatarlar falan =D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

Yapmamız gerekenler
    1- Bankanızın müsteri hizmetlerini arayarak,,(kredi kartı yada bankamatik kartı) geçmişe dönük hesap ekstrenizi istiyorsunuz,,(email,fax)
    2- Gelen ekstrelerde kesilen yıllık aidat ücretlerini yada hesap işletim ücretlerinin çıktısını alıyorsunuz
    3- İkamet ettiğiniz ilçeye bağlı,, tük.hak.heyetine gidip,,Matbu Evrak dilekçesini dolduruyor,, arka tarafına çıktılarınızı ekliyorsunuz,,
    4- Pul parasını ödeyip (yazışmalar için alınıyor),, işlemin nezaman biteceği sorulup,,tük.hak.hey.telefon numararasını alıyor,, tşk edip ayrılıyoruz
    5- Nasıl haberimiz olacak sorusunada,,Posta ile bize haber gönderiyorlarmış,,(gerçi bana posta hiç gelmedi,,ama arkadaşıma gelmişti) telefonla arada bir arayıp soruyoruz,, yada bulundukları binada
    sonuçları panoya asıyorlar,,gelsin paracıklar
    6- Bu emek veren arkadaşınızada,, bir Allah Razı olsun demeniz yeterli,,

Toplam Hit: 3394 Toplam Mesaj: 28