folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kart Sayma Nedir?

Kart Sayma Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Arkadaşlar olayı Kıbrıstan bildiriyorum size onu baştan söyleyim :)

Kart sayma olayı neredeyse imkansız gibi birşeydir.  Blackjack oynarken daha öncede arkadaşların söylediği gibi hit, split, double, stand gibi kuralları vardır. Resimliler 10luk sayılır As hem 1 hemde 11 yerine geçer. Amaç 21'i geçmeden 21i yakalamak yada en yakın oyuncu olmaktır. Daha fazla bilgiyi internettebulabilirsiniz.

Şimdi buradaki kumarhanelerde olay şöyle oluyor. Normalde 5 deste üzerinden oynuyorlar canlı masalarda... Bu 5 deste bitesiye kadar gider, sonra masanın altında bulunan kutuya atarlar. Daha sonra oradan çıkartıp kağıtlar karıldıktan sonra tekrar başlarlar...

Ortalama bu 5 deste kağıt 5 el kadar döner... Daha sonra kartları değiştirirler. Yeni deste gelir ve onlar tüm oyuncuların gözleri önünde açılıp tekrar karıştırılır...

Tercihende plastik kağıt kullanırlar çünkü kağıt karlarda köşeyi kıırmak yada tersine hafif tırnak çentiği atmak kolaydır ;) Bunu kameralarda farketmez :) O yüzden plastik destelerle 5 el kadar oynarlar. Kumaranenin bir gecede kazandığı paranın yanında onların 1 gecede harcadıkları destenin pekte önemi yoktur...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    21 filmini mi izledin yok eğer izlemediysen yeni çıktı izle anlarsın olayı :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

arkadas filmi izlemiz zaten ama sanirim yine anlamamis...

kart saymada olay kasayi batirmak anladigim kadari ile... yani kumarhanede isliyo sadece. kasa kaybedince masadakiler kazanmis oluyo... yuksek kartlar ya 6 ya 7 den sonra falan sanirim, alcak kartlar onlarin altindakiler... bi destede kac tane oldugun biliyosun sonucta... kartlar gectikce, kasanin elinde acacagi kac alcak kac yuksek kart var hesaplayabilirsin ve kasayi batira bilirsin... sanirim boyle ama tam emin degilim yani :)

not: tamamen salladim,filmden anladigim boyle biseydi yani benim.

anca gidersin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek
    mescarine bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar olayı Kıbrıstan bildiriyorum size onu baştan söyleyim :)

Kart sayma olayı neredeyse imkansız gibi birşeydir.  Blackjack oynarken daha öncede arkadaşların söylediği gibi hit, split, double, stand gibi kuralları vardır. Resimliler 10luk sayılır As hem 1 hemde 11 yerine geçer. Amaç 21'i geçmeden 21i yakalamak yada en yakın oyuncu olmaktır. Daha fazla bilgiyi internettebulabilirsiniz.

Şimdi buradaki kumarhanelerde olay şöyle oluyor. Normalde 5 deste üzerinden oynuyorlar canlı masalarda... Bu 5 deste bitesiye kadar gider, sonra masanın altında bulunan kutuya atarlar. Daha sonra oradan çıkartıp kağıtlar karıldıktan sonra tekrar başlarlar...

Ortalama bu 5 deste kağıt 5 el kadar döner... Daha sonra kartları değiştirirler. Yeni deste gelir ve onlar tüm oyuncuların gözleri önünde açılıp tekrar karıştırılır...

Tercihende plastik kağıt kullanırlar çünkü kağıt karlarda köşeyi kıırmak yada tersine hafif tırnak çentiği atmak kolaydır ;) Bunu kameralarda farketmez :) O yüzden plastik destelerle 5 el kadar oynarlar. Kumaranenin bir gecede kazandığı paranın yanında onların 1 gecede harcadıkları destenin pekte önemi yoktur...

-----------------------------

sonuç:impossible

Toplam Hit: 9735 Toplam Mesaj: 15