Karton Tabak Üretim Makina Fikirlerinizi Alabilirmiyim
-
DJ_Alper bunu yazdı
aga karton bardak yerine bence airfryerlar için özel bişirme kağıdı üret
türkiyede şuan yok yurt dışından getirtip satıyolar pahalı oluyor
bu aradada @kaan ne istiyorsan yapar
Bunu soylemeye geldiydim. Yurtdisi urunler var ve turkiyede ureten tek bi firma var gordugum kadariyla. Onlar da fahis fiyatlardan satiyolar. Piyasada bu konuda bosluk var mutlaka bi bakin derim.
-
NmC bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
aga karton bardak yerine bence airfryerlar için özel bişirme kağıdı üret
türkiyede şuan yok yurt dışından getirtip satıyolar pahalı oluyor
bu aradada @kaan ne istiyorsan yapar
Bunu soylemeye geldiydim. Yurtdisi urunler var ve turkiyede ureten tek bi firma var gordugum kadariyla. Onlar da fahis fiyatlardan satiyolar. Piyasada bu konuda bosluk var mutlaka bi bakin derim.
Türkiyede karının biri yurtdışından getirip satıyo
-
Metanet bunu yazdı
Hedef pazarı Avrupa ise hiç girmesin bence, orada bu tür ürünler Türkiye'den daha ucuz.
Evet hedef pazar Avrupa aynı zamanda oraya buna benzer ürünler ihraç ediyoruz
-
@DJ_Alper @Kaan müride özelden yazdım dönüş yapmadı demekki bu makineyi yapamayacak :)
-
Bu makinaların Amerika veya Avrupa ülkelerinde üreten firmalar varmıdır bilen muritler link atabilirlermi
-
EmiRReiS bunu yazdıMetanet bunu yazdı
Hedef pazarı Avrupa ise hiç girmesin bence, orada bu tür ürünler Türkiye'den daha ucuz.
Genellememek gerekir, yanlış bilgi.
Bende karton sektöründeyim, ürünlerin % 80'i avrupa pazarına gidiyor. Kur farkından dolayı onlar için cazipti. Şu dönemde de bu sektörde üretim yapan firmalar enerji krizinden dolayı ya ürünlerin fiyatını arttırdı yada üretime ara verdi. Bizim gibi ülkelerden almaya yöneldiler.
Doğrudur hocam eski bilgiler beni yanıltıyor olabilir, bu dediğim enerji krizinden önceydi.
-
Metanet bunu yazdıEmiRReiS bunu yazdıMetanet bunu yazdı
Genellememek gerekir, yanlış bilgi.
Bende karton sektöründeyim, ürünlerin % 80'i avrupa pazarına gidiyor. Kur farkından dolayı onlar için cazipti. Şu dönemde de bu sektörde üretim yapan firmalar enerji krizinden dolayı ya ürünlerin fiyatını arttırdı yada üretime ara verdi. Bizim gibi ülkelerden almaya yöneldiler.
Doğrudur hocam eski bilgiler beni yanıltıyor olabilir, bu dediğim enerji krizinden önceydi.
Sorun değil hocam. Enerji krizi ile ülkeler Türkiye gibi ülkelere yöneldi. Hem kur farkından da ayrı bir kar ediyorlar.