Kartuş Sorusu
-
arkadaşlar tek kartuşla yazıcı çalışırmı?yani sadece siyah mürekkeple
-
evet...şuan öle kullanıyorum
-
ben bu iqne bilgcılara sordum yok mok hayatta çalışmaz dediler a.q göt herifler yaaa.Sadece gri tonları kullan diyerek mi yapıcaz bu işi peki
-
benim yazıcıda 2 kartış 2 de düğme var biri renkli kartuş biri siyah
tuşlar da renkli ve siyah beyaz çıktı için kullanıom xD
color ? black ? bas gitsin sende ne var bilemem tabi lexmark ta böle
-
HP D1360
-
Kullanırsın,ben zaten renklı kartusu hıcbır zaman doldurmam.Sıyah renk her ısımı goruyo zaten.Hp F4180
-
rekli kartuşunla siyah yazarsın ama siyahla renklü yazman
bende bişe sorucam kartuşu doldurdum dingul makina hatalı takıldı dio bozuldu heralde ama neden bilmiyom yeni aldım siyah kartuş tamiri için n pabilirim
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------rekli kartuşunla siyah yazarsın ama siyahla renklü yazman
bende bişe sorucam kartuşu doldurdum dingul makina hatalı takıldı dio bozuldu heralde ama neden bilmiyom yeni aldım siyah kartuş tamiri için n pabilirim
-----------------------------kartuş tamir edilmez zaten normal de kartuş işin bittinde direk çöpe atıp yenisini alman gerekir doldurdunda alet garanti kapsamı dışına çıkar dün almış olsan dahi
zaten normali budur
epsonların kendin evinde şırıngayla doldurulabilirleri var onlardan al baya ucuza gelio ama
orjinal kartışla aldınız performansı ve kaliteyi doldurmayla alamassınız + kaliteli olan photo kartuşlar hiç bir yer tarafından doldurulamıyor
-
hoca onları bende biliyom ama yazı yazmak için sen şindi git bissürü masraf et diyon bana :D
-
Beyler elinde fzla kartuş olan pm atsın ... benim kartuşlar kayboldu:s
-
benim dolu kartuş var bi dane emme bozuk