Kartvizit Tasarımı Yapan Sitesi Olan Bi Arkadaş Vardı
-
Zarf, irsaliye, fatura vb. işler yaptırılacaktır sitede bu işle uğraşan arkadaş vardı, kimdi acaba fiyat alacaktım,
-
He üstad buyur benim :) kartvizitciyiz.com du ama ilgilenmedim kapandı. Sen pm at istediğin özelliği vereyim istediğin fiyatı
Edit: İlgilenmedim kapandı derken domain ücretini ödemedim kapandı :) bekliyor öyle tekrar almamı :)
sezginari tarafından 04/Kas/15 15:19 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Arkadaşlar istediklerim ve iş için yapılması gerekecek olan şartlarım da bunlardır,
1-Yapılan işe kesinlikle fatura kesilmeli, fatura basıldığı için maliye kayıtlı olmak zorunda,
2-Ürünler Gaziantep' e gelecektir, kargo ücretine karışmam hepsi içinde fiyat verin, (Mng kargo ile anlaşmamız var kargo göndermezden önce fiyat alırsanız onlarda yardımcı olurlar,)
3-İşin kesin bitiş tarihi benim için önemli,
4-Anlaşırsak paranın bir kısmını gönderirim, geri kalanını ürünler teslim edildiğinde, (İstenirse ürünlerin hepsi elime geçtiğin de tamamını aynı gün gönderirim,)
5-Mümkünse hepsini yapan tek bir kişi olsun yani tasarımı yapıp dışarıda ayrı olarak matbaya bastırmasın,
6-Anladığım kadarı ile birden fazla kişi uğraşıyor bu işle, o yüzden fiyat tekliflerinizi özel mesaj olarak atın arkadaşlar, ayrıca dışarıdan da fiyat teklifi alıyorum çok afaki bir fark olmazsa TBT den bir arkadaşa yaptırmak isterim,
http://s9.postimg.org/t6y39rjcv/image.png
-
Hocam Sipariş Fişinin özelliklerini söyler misin nasıl birşey istiyorsun ? Yani ebat olarak.
-
Yanılmıyorsam faturayı sirketin olduğu ildeki matbaa basabiliyor
-
@ sezginari
A5 olacak oda üstat,
@ taekwondo
O konuda bilgim yok, muhasebeciye sorarrız üstat,
-
sezginari bunu yazdı
He üstad buyur benim :) kartvizitciyiz.com du ama ilgilenmedim kapandı. Sen pm at istediğin özelliği vereyim istediğin fiyatı
Edit: İlgilenmedim kapandı derken domain ücretini ödemedim kapandı :) bekliyor öyle tekrar almamı :)
sezgin iyidir tavsiye ederim
-
hipokondriyak bunu yazdısezginari bunu yazdı
İyi fiyat versin o zaman, ayrıca memnum kalırsam katalog basım işi ve bu ürünlerden kaşe ve kartvizit hariç ortalama yılda 2 kere daha olur, ona göre fiyat verin arkadaşlar,
-
Hocam eve yeni geçebildim birazdan veririm teklifi
-
hipokondriyak bunu yazdısezginari bunu yazdı
Eyvallah Üstad :)