Kas Yapmak?
-
vin diesel gibi bir vücut öyle kolay sahip olunacak bir vücut değil. haftanın 5-6 günü spor salonuna gidip düzenli bir çalışma ve aminoasit protein, karbonhidrat tozları kullanılarak yaklaşık 5 yılda yapılabilir tahminen.
tabi bu beslenmeyede bağlı. gerçekten çok masraflı bir iş şu vücut geliştirme.
vücut geliştirmede sabır çok önemli, kişiler 1 ay çalışıp veya salona gidip kas yapabileceğini sanıyor. bir ayda sadece vücudun hamlığı alınır ve biraz sıkılaşır vücut.
-
Kardeş gelirin nedir mesleğin nedir diye sormadan edemiyeceğim.Çünkü hakkaten pahalıya patlar senin o herifler gibi vücut yapman.Yaptın diyelim,bakman!
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------
vin diesel gibi bir vücut öyle kolay sahip olunacak bir vücut değil. haftanın 5-6 günü spor salonuna gidip düzenli bir çalışma ve aminoasit protein, karbonhidrat tozları kullanılarak yaklaşık 5 yılda yapılabilir tahminen.
tabi bu beslenmeyede bağlı. gerçekten çok masraflı bir iş şu vücut geliştirme.
vücut geliştirmede sabır çok önemli, kişiler 1 ay çalışıp veya salona gidip kas yapabileceğini sanıyor. bir ayda sadece vücudun hamlığı alınır ve biraz sıkılaşır vücut.
-----------------------------
Hocam bu konuda araştırmaya çabaladığın belli ama olayın içeriğinden habersizsin. Neden seni alıntı yaptım bilmiyorum ama biryerden başlamak istedim.
STEROİD ! Kullanarak spor yapmayı ( en azından 2011 yılında ) öyle her babayiğit göze alamaz. Çünkü sağlıklı olmak için yapılan spor aktivitesi, hırs, kıskançlık ve sabırsızlıkla yapılan bir işe dönüşüyor. Saç dökülmesinden, böbrek hastalıklarına uzunca bir liste oluşturulabilir sonuclarına örnek olarak.
Vin Diesel, Brad Pitt veya Arnold a özenerek spor yapan insanların estetiklerini kaybettiğine defalarca şahit oldum. Arkadaşlar derin araştırmalara girip aynı kas ağırlığına, aynı boya, aynı kiloya, hatta aynı memlekete, aynı göz rengine sahip olsanızda, her insanın farklı kas yapısı vardır. Sen yüklenirsin, düzenli çalısırsın ama çok daha farklı bir görünüm elde edersin.
Vücut geliştirme pahalı bir olay değildir. Vücut geliştirme sağlıklı olmak için yapılan idmanların tümüdür. Bazı insanların daha çabuk gelişmek adına kullandığı ürünler yüzünden, ewde bir program uygulamak yerine spor salonlarına ve ilgisiz antronörlere yığınla para ödemelerinden dolayı bu olay pahalı görünüyor.
Benim evimde 2 tane 5 kiloluk, 2 tane 10 kiloluk dambılım var. Ufak antremanlarla formda kalmaya çalısıyorum. Toplasanız 1 yıl ancak uğraştım Fitness'la ancak 171 - 172 cm arası boyuma rağmen 35 - 36 cm biceps e sahibim. Bu çalışma performansını uygulayarak verim alamayan insanlarda olabilir. BU tamamen yapı, çalışma şekli ve sabırla alakalı bir durum. Ben burada birçok arkadaşla olayın inceliklerini paylaştım. Burada yapılan sohbeti, bikinili bir kadın için bile yapabilirsiniz. Bir hedef belirlemek demek, şişip haywana dönmüş bir adamı arzulamak değildir. Kimse alınıp gücenmesin. İstek ve azim kiminse, sağlıklı bir vücut onundur. Herkeze kolay gelsin.