folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kasa Power Düğmesi Yerine Buton,Anahtar?

Kasa Power Düğmesi Yerine Buton,Anahtar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:
    -----------------------------

Kasanın önündeki Power ve reset düğmelerini iptal ettim  (sebebi ufak çocuk düğmelere sürekli üst üste basması arıza vermesi)

çözüm olarak

arkasına küçük bi düğme yapmak  istiyorum...bunun için ne kullanabilrim pratik olarak... fikirleriniz nedir...?

bunun için şu yolu izle; power switch kablolarını uzat, kasayı kesmene biçmene gerek yok, pci kart takarken koparıp attıpımız tenekelerden birini kopar, kabloyu oradan kasanın dışına çıkarabilirsin, power düğmeside ayarlarsan olay bitmiştir. daha temizi hazır kumandalı düğmeler var, 30 lira falan, yalnız orada dikkat etmen gereken rf li kumandalı düğme olması.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cappuccino
    cappuccino's avatar
    Erkek

sen kendine uğraş arıyorsun. fazla yorma kendini anahtarlı 3 lü priz ara kablolar var. git bir tane al

demir alsam dünyadan bana karışan mı var ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Uzaktan kumandalı "cuk cuk" lu yapmak daha güzel olmaz mı ?

Madem niyetine girdin power ve reset tuşlarını tammen iptal et. Kablolarını sök görünürde birşey değişmesin. 

Sonra uzaktan kumandalı on-off reset sistemi yap. 

Ne kadar zor olabilir ki hem şekil olur ;)

Solak Cerrah
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

By-alper bunu yazdı:

Hacım ben neyaptım...Bir ara benimde başım dertteydi bu çoluk çocuk işiyle..

Kasanın üzerindeki pover reset vs bütün anahtarların kablolarını anakrttan söktüm.PC yi çalıştırmak içinse anakrtımın bios ayarlarından Power managment bölümünde Power on Key yazan kısmı enable yapıp key şifresinide adımı yazmıştım.Böylece PC yi çalıştırıken Klavyeden İsmimi yazıp enter dediğim zaman PC çalışıyordu...Yoksada zzükkdüün sene kimse acamıyordu.Sana Tavsiyemdir:

Power ve reset bağlantılarını iptal edip bu şekilde çözdüm..

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 3493 Toplam Mesaj: 15