Kasabadan Başkente Başkentten Metropole

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

bir şehri tanıamk istiyorsanız gidin orada öğrenci olana, askere gelene sorun. ben ne desem boş... ayrıca melih yavşağından da nefret ederim... 

Ne Mutlu Türk Doğana..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

abi bende ankaralıların bağnazlıklarına ayar oluyorum.

istanbullu biri gördüler mi başlıyolar ankara oyle ankara boyle ankara şöyle, yok biz istanbulun boğazına değil ankaranın ayazına aşığız cart curt

hay amk ya he tamam he he amk

sanırsam istanbula karşı bi çekememezlik var hayır yani istanbul nereeee ankara nereeee

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ankara diye bir yer yok.

herşey yalan

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

2.video güzelmiş.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

ankara bürokrasi şehridir gençler, güzel beyninizi başka şeylere yorun. fazla takılmayın yani.

dokunmak sanattır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    iQsuz bunu yazdı

abi bende ankaralıların bağnazlıklarına ayar oluyorum.

istanbullu biri gördüler mi başlıyolar ankara oyle ankara boyle ankara şöyle, yok biz istanbulun boğazına değil ankaranın ayazına aşığız cart curt

hay amk ya he tamam he he amk

sanırsam istanbula karşı bi çekememezlik var hayır yani istanbul nereeee ankara nereeee

aynen, ankaralilarda o kadar degilde ozellikle izmirlilerde cok var bu ki insanin harbiden sinirini bozar. hadi kordon boyunda oturan adam izmiri sever anlarimda cingene mahallesinde oturan herif `istanbul bok gibi` diyince ayar oluyosun.

istanbulda yasayan biri icin diger sehirler ne olursa olsun varos gelir, hatta istanbulda 2-3 ay gecirip adam gibi gezen tozana bile oyle gelir. otobusunden altyapisina kadar herseyiyle fark atar istanbul. ayrica turkiyedeki bir cok isletme istanbulda, internetten birsey bulup hadi sunu alalim dediginde 90% istanbulda oluyo gidip elden alabiliyo/gorusebiliyosun. bu cok onemli bisey

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    certain
    certain's avatar
    Erkek

istanbulda olmayan şey türkiyede de yok demektir son söz bence budur.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ankaralı çok arakdaşım var ve hepsi Ankara'nın da, insanın da çok "ara" oldukları konusunda hemfikirler. Ankara'yı da gördüm, İstanbul'u da gördüm, yurtdışını da gezdim ve kolaylıkla söylüyorum yaniİ Ankara hakikaten kötü. Gezi olaylarındaki direnişleri yüzünden saygımı topladı belirli bir kesim ama genele bakınca değişen bir şey yok.

Konuyla ilgili değil ama başıma gelen bir olay;

Kızılay'dayız üç beş arkadaş. Adını unuttuğum bir pastaneyi arıyoruz. Yoldan birini çevirdim sordum. Üst geçitten karşıya geç diyerek başladı tarif etti, karıştırırsan birine daha sorarsın dedi. Üst geçitten karşıya geçtik. Garanti olsun diye yola iner inmez başka birini çevirdim sordum. Üst geçitten karşıya geç diyerek anlatmaya başlayınca "lan burada çok ızdırap çekeceğim" diye içimden geçirdim. Öyle de oldu zaten. Ondan sonra hiç bir adres sormamdan olumlu sonuç alamadım. Taksi durağına, alış-veriş yapabileceğim bakkal olur, market olur, büfe olur abi farketmez diye sordum, 30 tane adam hepsi farklı yer tarif etti, hiç biri de tutmadı hahaha. Kendi memleketini bilmeyen adam mı olur lan?

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Ankaralı çok arakdaşım var ve hepsi Ankara'nın da, insanın da çok "ara" oldukları konusunda hemfikirler. Ankara'yı da gördüm, İstanbul'u da gördüm, yurtdışını da gezdim ve kolaylıkla söylüyorum yaniİ Ankara hakikaten kötü. Gezi olaylarındaki direnişleri yüzünden saygımı topladı belirli bir kesim ama genele bakınca değişen bir şey yok.

Konuyla ilgili değil ama başıma gelen bir olay;

Kızılay'dayız üç beş arkadaş. Adını unuttuğum bir pastaneyi arıyoruz. Yoldan birini çevirdim sordum. Üst geçitten karşıya geç diyerek başladı tarif etti, karıştırırsan birine daha sorarsın dedi. Üst geçitten karşıya geçtik. Garanti olsun diye yola iner inmez başka birini çevirdim sordum. Üst geçitten karşıya geç diyerek anlatmaya başlayınca "lan burada çok ızdırap çekeceğim" diye içimden geçirdim. Öyle de oldu zaten. Ondan sonra hiç bir adres sormamdan olumlu sonuç alamadım. Taksi durağına, alış-veriş yapabileceğim bakkal olur, market olur, büfe olur abi farketmez diye sordum, 30 tane adam hepsi farklı yer tarif etti, hiç biri de tutmadı hahaha. Kendi memleketini bilmeyen adam mı olur lan?

Katılıyorum bak gel bana, oturduğum yerden seni krypton 155. street'a nokta atışı göndermezsem bir şey bilmiyorum.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Clark Kent misin bilader?

while (1<2)
Toplam Hit: 2496 Toplam Mesaj: 23