Kasadan Bip Sesi Geliyor Ekrana Görüntü Gelmiyor, Napsam?
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------ahaha ram i sökmeyi bilmiyon kurcalama sen bilgisayarcıya götür:d
-----------------------------
dalga geçeceksen yazmana luzüm yok arkadaş. -
geçen günde bir arkadaşınkine oldu ama görüontü gelmiyor hiç tepki yok
bir güzl işlemciyi çıkattım macunlamışlar aliminyum soğutucudan işlemciyi çıkarırken elimden fırladı işlem kasaya düştü dişleri yamıuldu sonra bir bıcak yardımı ile teker teker onları düzelttim sonra taktık çalışıyor :D bilgisayar
arkadaşın dediği gibi ramleri çıkar üfle püfle
işlemciyede yap ama büyük ihtimal ramlerdendir olmazsa başka ram bulup dene ramin yanmış olabilir
-
ram den kaynaklanıyordur büyük ihtimal. bi yerden ram bulup bi dene.
-
ramı yerine sağlam otırt hoca tık sesi gelene kadar bastır ekran kartınıda sök temizle iyice oturt yerlerine korkma kırılmaz catlamaz bişey olmaz nazik davranma bilgisayar çok yüzsüz olurlar hemen bozulur sert davraırsan sertleşir köpek gibi :D
-
kardes sen en iyisi pc yi yyakmadan birbilgisayarcıya götür :)
-
Hocam farklı bir ram denedin mi belki seninkinde sorun vardır ?
-
Büyük ihtimalle RAM i çıkarttıktan sonra tam oturtamadın,benm pc de var öyle bişey arada sırada no video input diyo.Ben RAM i çıkartıyom baştan sona slotuna da RAM e de bi üfürük çykiyom bişey kalmıyo.Uyuşmazlık sanırım..
-
edit :
-
hocam ramını önce baska pcde denemeye calıs yuklenmeden veya sıcaklıktan dolayıı olmus olabılır belkıde anakarttakı ramı oturtugun yerde problem vardır
Toplam Hit: 6577 Toplam Mesaj: 20