Kasetli Araba Teybine İpod Girişi Yapmak
-
bunu düşündüm beyler nasıl yapcam ben bunu diye çözüm bulamadım buldumda çok zor sizin bir düşünceniz varsa söleyin yapayım
bizim arabanın teybine benim ipodu bağlıyım diyom ama teyp de herhangi bir giriş yok nasıl yapcam bilmiyom
-
ya da kaset adaptörü mü kullansam ondan ses nasıl geliyo kullanan varmı
-
Hajı uyduruk bi tane teyp al tamam mikrofon girişli olsun seninkiyle takas et hatta sonra 2 ucu kulaklık girişli bi kablo yap birini ipod una diğerini teype bağla. Benim aklıma başka bişey gelmedi ya :) Ulan bide elektronik meslek yüksek okulu okuyorum ya kafam basmıyo :)))
-
hoca kaset adaptöru kullan iyi ses veriyo ben discman takmıstım iyiydi.memnun kalırsın yanı
-
1. kaset adaptörü denilen şey ama cızırtı oluşuyor
2. fm transmitter kullanmak buda cızırtı yapıyor
3. olarak biraz zor ama kasetin okuğu kristali takip edip ses girişini oradan vermek ama ipodun ses çıkışı fazla olursa distorsiyona neden olur onun çözümü var ama etkili olurmu bilmem
en iyisi ucuz bir cd okuyuculu teyp denk getirmek :D
-
kaset adaptorunun performansi adaptore ve teybine gore dei$iyo.
mesela adaptorun ne kadar iyi olursa olsun standart clio teyplerinde ses kotu cikiyo
bi arkada$im passatda kullaniyo, ses gayet iyi
-
kardeş hani oluyo ya bitane kaset içinden kablo uzanıyo o kabloyuda ıpoda bağlıyosun araç kitimiydi neydi adı arkadaşa aldık geçen 10 ytl ye ses fıstık gibi bozulma filan yok
-
hocam senin dediğin şeyin adını hatırlamıyamadım küçük elektronik aletler satan yerlerde falan vardır. ipodun kulaklık yerine kasetten gelei takıyosun kaseti takıyosun işte çalıyor.
-
1 tane araç kiti yeter sana
Telefon satan yerlerde bulabilirsin
-
hadı en iisi ipod için özel adaptörler warr appleda bulabilirsin ama orijinalini alırsann biras pahalı ama ii performans weriyo ben 3 sene önje kolpasını kullanıyodumm işimi görüyoduu
-
Teybin arkasına baktın mı? Orda bazen aux girişi oluyor. Eğer varsa oraya bi uzatma yaparak bağlayabilirsin. Yoksa kaset adaptör kullan. Kaliteli bişiyse ses temiz geliyor. Sony adaptör baya iyi...