Kasetten Kulaklık Girişi
-
Bugün arkadaşın arabasında gördüm kaseti sökmüş bişiler takmış kablo falan filan kablonun sonundada mp3 çaların kulaklık girişi yeri var kaseti teyibe takıyor kulaklık girişinede mp3 çalara takıyor mp3 çalarıyla müzik falan açıyor hoşuma gitti anlayan varsa nasıl yapıldıgını açıklayabilirmi
-
onlar hazır satılıyor zaten
-
kasetçilerde, 1 tl cilerde, eminönü tahtakale gibi yerlerde yer tezgahında satıyorlar. bendede vardı ismini bilmiyorum ama tarif edersen verirler veya yönlendirirler.
-
Çorumda zor bulunur gibime gelior
-
adı kaset adaptoru
-
O dediğin alet 7-8 yıldır var :D.Herhangi bir elektronik mağazasına gidersen kesin vardır d&r da bile satılıyor.
-
hocam kalitesiz ses veriyor çok uğraşma bulmak için =)
-
Hocam fiyatları baya ucuzladı onların. Fakat kaliteli ses alamazsın onlardan. Ses kirli çıkıyor (hışırtılı). Eğer sistemli bir araçta dinlemiceksen işini ucuz yoldan görür. Onun yerine FM transmitter kullan. Hem araçta fazla yayıntı yapmamış olursun. Ses kalitesi de dediğin adaptörden kat kat daha iyi. Fakat en iyi kalite için tabiki CD derim.
-
genelde böğürtü dinlediğim için sorun olcanı düşünmürm
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
genelde böğürtü dinlediğim için sorun olcanı düşünmürm
asdfgh :D:D -
manhyak bunu yazdı:
Çorumda zor bulunur gibime gelior
-----------------------------benim mp4 ün yanında hediye gelmişti :) teybe zarar verir sana fm translardan satalım? :)