folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kasık Fıtıgı Ameliyatı Olan Varmı ?

Kasık Fıtıgı Ameliyatı Olan Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler kasık fıtıgını lazerle yapabılıyorlarmı bılgınız varmı ? Babamın kassık bölgesınde fıtıkdan dolayı şişme var bunun sımdılık bı rıskı varmı en kısa zamanda ameliyat ettırcem.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

hocam benzeri şekilde bendede vardı gittim bir aletle baktı adam fıtık var mı yok mu diye sonra sağ tarafta 1cm çıkık diye bir rapor verdi doktorla konuştum 1 günde taburcu olursun dedi ameliyat falan olmasam ne olur dedim
    şişer şişer acila kalkman gerekebilir, bir anda kendini zorlayınca pırt diye atabilir dedi... bende bekliyorum
    takip...

akmarky tarafından 19/Tem/14 21:02 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

ben bebekken olmuşum. 28 yıl geçti bir sıkıntı görmedim. o zamanlar daha ilkel yapılıyordu belki. bence sorun olmaz. yaptırın gitsin.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

edit: anlaşılan yokmuş

Jilet_Boris tarafından 20/Tem/14 01:20 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Hocam teamviewer varsa id ver bi bakalım. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

oha amk

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Hehe guldum yalan yok ama bi daha yapma :)

İmzalamazsam ne olcak?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

Bendede daha 3–4 yaşlarındayken büyük kuzenimin üzerime atlaması sonucu olmuştu. 9 yaşımda falan sünnetle beraber aradan çıkarmıştı bizimkiler. Aynı gün taburcu olmuştum tek derdim narkozun etkisi olmuştu o zamanlar. Babamdada varmış gençliğinde askerde olmuş oda.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

karsına baska birsey cıkarsa hosuna gıtmeye bılır. Malum sıkıntı kasıkta.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

ben bebekken olmuşum. 28 yıl geçti bir sıkıntı görmedim. o zamanlar daha ilkel yapılıyordu belki. bence sorun olmaz. yaptırın gitsin.

hocam Sigarayı cok ıcıyor babam bundan sonra once oldugunda doktor zor uyandırdık demiş o yuzden lazerlı sıstemı varmı yokmu merak edıyorum bide ne derece guvenılır oluyor tekrarlıyormu .. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

2 senedir fıtıkla yaşıyorum. 1 ay sonra falan doktora gidip ameliyat falan olmayı düşünüyorum sigara içmeyle nalakası var ameliyatın?

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
Toplam Hit: 1920 Toplam Mesaj: 16