Kasık Fıtıgı Ameliyatı Olan Varmı ?
-
Beyler kasık fıtıgını lazerle yapabılıyorlarmı bılgınız varmı ? Babamın kassık bölgesınde fıtıkdan dolayı şişme var bunun sımdılık bı rıskı varmı en kısa zamanda ameliyat ettırcem.
-
hocam benzeri şekilde bendede vardı gittim bir aletle baktı adam fıtık var mı yok mu diye sonra sağ tarafta 1cm çıkık diye bir rapor verdi doktorla konuştum 1 günde taburcu olursun dedi ameliyat falan olmasam ne olur dedim
akmarky tarafından 19/Tem/14 21:02 tarihinde düzenlenmiştir
şişer şişer acila kalkman gerekebilir, bir anda kendini zorlayınca pırt diye atabilir dedi... bende bekliyorum
takip... -
ben bebekken olmuşum. 28 yıl geçti bir sıkıntı görmedim. o zamanlar daha ilkel yapılıyordu belki. bence sorun olmaz. yaptırın gitsin.
-
edit: anlaşılan yokmuş
Jilet_Boris tarafından 20/Tem/14 01:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam teamviewer varsa id ver bi bakalım.
-
HoLyCat bunu yazdı
oha amk
-
HoLyCat bunu yazdı
Hehe guldum yalan yok ama bi daha yapma :)
-
Bendede daha 3–4 yaşlarındayken büyük kuzenimin üzerime atlaması sonucu olmuştu. 9 yaşımda falan sünnetle beraber aradan çıkarmıştı bizimkiler. Aynı gün taburcu olmuştum tek derdim narkozun etkisi olmuştu o zamanlar. Babamdada varmış gençliğinde askerde olmuş oda.
-
HoLyCat bunu yazdı
karsına baska birsey cıkarsa hosuna gıtmeye bılır. Malum sıkıntı kasıkta.
-
kuytul bunu yazdı
ben bebekken olmuşum. 28 yıl geçti bir sıkıntı görmedim. o zamanlar daha ilkel yapılıyordu belki. bence sorun olmaz. yaptırın gitsin.
hocam Sigarayı cok ıcıyor babam bundan sonra once oldugunda doktor zor uyandırdık demiş o yuzden lazerlı sıstemı varmı yokmu merak edıyorum bide ne derece guvenılır oluyor tekrarlıyormu ..
-
2 senedir fıtıkla yaşıyorum. 1 ay sonra falan doktora gidip ameliyat falan olmayı düşünüyorum sigara içmeyle nalakası var ameliyatın?