Kaşınmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

arkadaşlar biliyonuz trafik kazası geçirmiştim. artık fizik tedavi görüyom ama;

ayakta durmaya uğraşınca volkır diye bişey var;

https://www.google.com.tr/search?q=volk%C4%B1r&biw=1366&bih=653&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ycJdVZaoN4K2sQGjmoDADw&ved=0CBoQsAQ

işte bununla ayakta duruyorum dengeyi sağlamak için mecburen bunu tutuyorum. yani ellerimle bunu tutarken kesin bi yerim kaşınıyor. burnum %100 kaşınır kafamda kaşınır (: ve ayaktayken elimle erişemeyeceğim ne kadar yer varsa kaşınıyor. aklıma gelenleri yazayım; koltuk altları, sırtımın ortası, bacaklarımın diz üstündeki her hangi bi yeri... böyle enteresan ilginç burası nasıl kaşınabilir diyebileceğiniz diye düşünebileceğiniz yer neresi varsa kaşınıyor.

sizlere de böyle şeyler oluyo mu merak ettim. yoksa ben istisna mıyım :)

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

psikolojik olabilir hocam.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

soğuk suyla yıkan hocam , psikolojik fakat geçiriyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

iş yerinde düştüğüm zaman sağ ayak koptu kemik kırıldı ameliyata aldılar 2 demir taktılar yarısı dışarıan gözüküyor ve o demirlerin alçının iç trafındaki kısmı kaşındırıyordu  deli oluyordum seninki strestene olabilir yada gerçekten kaşınıyorsundur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

soguk kolanya hocam bizzat kendim öyle yapıyorum dene bakalım

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    Aress bunu yazdı

iş yerinde düştüğüm zaman sağ ayak koptu kemik kırıldı ameliyata aldılar 2 demir taktılar yarısı dışarıan gözüküyor ve o demirlerin alçının iç trafındaki kısmı kaşındırıyordu  deli oluyordum seninki strestene olabilir yada gerçekten kaşınıyorsundur.

gecmis olsunda is yerine nabionuz abi siz testereye tekme falan mi attiniz dustum ve koptu nedir abi o bacak nasil kopuor :D kusura bakma harbi gulesim geldi

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı
    Aress bunu yazdı

gecmis olsunda is yerine nabionuz abi siz testereye tekme falan mi attiniz dustum ve koptu nedir abi o bacak nasil kopuor :D kusura bakma harbi gulesim geldi

düştüm hocam sağ ayak binevi koptu ve kemik kırılmış zaten hastaneye gittiğimde ayak sallanıyordu bende çıktı falan zannettim :)

ama dehşet acı vardı şimdi geçti ama bazen tökezliyor  zaten ramazan bayramından 1 hafta önce oldu :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slim_38
    slim_38's avatar
    Erkek

Hocam yediğin birşeye alerjin olabilir.Alejim olan birşeyi yiyince sabaha kadar kaşınıyorum uyuyamıyorum o derece...

Münferidin münasıbı mükafatından mütefekkir olandır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

evet banada durum psikolojik gibi geliyo.

@devilkigtr

hoca tek bi yer kaşınmıyorki çeşitli bissürü yer kaşınıyo

@aress

hoca ama öyle yerler kaşınıyoki burasıda kaşınır mı diyorum

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yumurta proteinine alerjim var.Çok yedim mi kaşıntı yapıyor.Böyle bir şey olabilir.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Bir tarafınız ne kadar çok kaşınıyorsa elinizin ulaşacağı yerden o kadar uzaktadır. " Murphy Kanunları

Efendi tarafından 21/May/15 20:01 tarihinde düzenlenmiştir

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
Toplam Hit: 1817 Toplam Mesaj: 13