Kaşınmak
-
arkadaşlar biliyonuz trafik kazası geçirmiştim. artık fizik tedavi görüyom ama;
ayakta durmaya uğraşınca volkır diye bişey var;
işte bununla ayakta duruyorum dengeyi sağlamak için mecburen bunu tutuyorum. yani ellerimle bunu tutarken kesin bi yerim kaşınıyor. burnum %100 kaşınır kafamda kaşınır (: ve ayaktayken elimle erişemeyeceğim ne kadar yer varsa kaşınıyor. aklıma gelenleri yazayım; koltuk altları, sırtımın ortası, bacaklarımın diz üstündeki her hangi bi yeri... böyle enteresan ilginç burası nasıl kaşınabilir diyebileceğiniz diye düşünebileceğiniz yer neresi varsa kaşınıyor.
sizlere de böyle şeyler oluyo mu merak ettim. yoksa ben istisna mıyım :)
-
psikolojik olabilir hocam.
-
soğuk suyla yıkan hocam , psikolojik fakat geçiriyor
-
iş yerinde düştüğüm zaman sağ ayak koptu kemik kırıldı ameliyata aldılar 2 demir taktılar yarısı dışarıan gözüküyor ve o demirlerin alçının iç trafındaki kısmı kaşındırıyordu deli oluyordum seninki strestene olabilir yada gerçekten kaşınıyorsundur.
-
soguk kolanya hocam bizzat kendim öyle yapıyorum dene bakalım
-
Aress bunu yazdı
iş yerinde düştüğüm zaman sağ ayak koptu kemik kırıldı ameliyata aldılar 2 demir taktılar yarısı dışarıan gözüküyor ve o demirlerin alçının iç trafındaki kısmı kaşındırıyordu deli oluyordum seninki strestene olabilir yada gerçekten kaşınıyorsundur.
gecmis olsunda is yerine nabionuz abi siz testereye tekme falan mi attiniz dustum ve koptu nedir abi o bacak nasil kopuor :D kusura bakma harbi gulesim geldi
-
Absolut bunu yazdıAress bunu yazdı
gecmis olsunda is yerine nabionuz abi siz testereye tekme falan mi attiniz dustum ve koptu nedir abi o bacak nasil kopuor :D kusura bakma harbi gulesim geldi
düştüm hocam sağ ayak binevi koptu ve kemik kırılmış zaten hastaneye gittiğimde ayak sallanıyordu bende çıktı falan zannettim :)
ama dehşet acı vardı şimdi geçti ama bazen tökezliyor zaten ramazan bayramından 1 hafta önce oldu :)
-
Hocam yediğin birşeye alerjin olabilir.Alejim olan birşeyi yiyince sabaha kadar kaşınıyorum uyuyamıyorum o derece...
-
evet banada durum psikolojik gibi geliyo.
@devilkigtr
hoca tek bi yer kaşınmıyorki çeşitli bissürü yer kaşınıyo
@aress
hoca ama öyle yerler kaşınıyoki burasıda kaşınır mı diyorum
-
Yumurta proteinine alerjim var.Çok yedim mi kaşıntı yapıyor.Böyle bir şey olabilir.
-
" Bir tarafınız ne kadar çok kaşınıyorsa elinizin ulaşacağı yerden o kadar uzaktadır. " Murphy Kanunları
Efendi tarafından 21/May/15 20:01 tarihinde düzenlenmiştir