Kasko Yanlış Meslek Beyanı
-
hacı perşembe bıçak altına yattıydım görmemişim :) neyse inşallah kanser değilizdir :))
şimdi gelelim senin duruma çok net aslında
yanlış beyanlarda yapılan indirim kadar muafiyet uygulanır. Böyle ufak tefek şeyler daha sonra göte kaçıyor işte ne yazıkki Sigorta acentelerinin %90 nı tamamen satış odaklı çalışıyor poliçeyi yapayım parayı alayım gerisini şirket ile hal etsin ne yaparsa yapsın mantığıyla gidiyor sonra üç kağıtçı oluyoruz herkesin gözünde
Hocam senin kaçar yolunu söyleyim. Kasko yaptırdıktan sonra acente seni bilgilendirmek ve bilgilendirdiğine dahi imza almak zorunda (ben almıyorum ) Bu bilgilendirme formuna imza atmadıysan kaçar yolun o olur
Birde Profesyonel acentelerin (bizim gibi ;) ) Mesleki sorumluluk sigortası vardır acentenin yanlışından dolayı müşteri mağdur oluyorsa bu sigorta müşterinin mağduriyetini giderir.
ama poliçende senin yazması lazım zaten indirimler ve artırımlar bölümünde poliçeyi aldıysan okumakla sen mükellefsin sonuç olarak Şirketin sitesinden veya brokerlardan net üzerinden yapılan poliçelerde sana tutup tek tek anlatmıyor.
Bu sabah başıma geleni anlatayım bir akrabamız var otobüs ve hususi arabası kaskolanacak Hususiyi yeni aldı otsbüste filo indirimi var %25 ve bu indirim hususidede geldi mantıken gelmemesi lazım :) acente sorumluma aradım çözemedi Acente iletişimi aradım kurumsal servisi anlattım kişiye tanımlıdır verilebilir sıkıntı olmaz dedi yani bu geleni ben emin olmadan direkt vermedim hatta iletişimdeki kızın ses kaydını adını aldım arşive attım :)
-
Abi imza atıp atmadığımı hatırlamıyorum maalesef. Aynı gün yola çıkmam gerekiyordu. Zaten yarım saat içinde oldu bitti her şey.
-
sLeymN bunu yazdı
Abi imza atıp atmadığımı hatırlamıyorum maalesef. Aynı gün yola çıkmam gerekiyordu. Zaten yarım saat içinde oldu bitti her şey.
özeldeyiz..