Kasmadan Onlıne Oyun Oynamak İçin Kac Mbit Hız Lazım
-
Evet soru acık ve Basit arkadaslar ...
Hangısı olursa olsun Wolftıme , Knıght tarzı vss oyunları oynamak ıcın pc sıstemınden harıc hızın kaclarda olması ıyıdır?
Ve oyun oynamak kotayı ne kadar etkıler ... Örnegın hergun 2 saat knıght oynasan yada Wolf yada benzerı bısı kota olayını nasıl etkıler?
-
klavyede i yok galiba :D
hocam daha çok bağlantı hızından öte bağlantı kaliten ile alakalıdır(ms ile yani)
kota mevzusuna gelince 4gb kota ile bu tarz online oyunları oynamaya kalkarsan muhtemelen ay sonunda kotayı aşmış olursun
-
Holyzone bunu yazdı:
-----------------------------klavyede i yok galiba :D
hocam daha çok bağlantı hızından öte bağlantı kaliten ile alakalıdır(ms ile yani)
kota mevzusuna gelince 4gb kota ile bu tarz online oyunları oynamaya kalkarsan muhtemelen ay sonunda kotayı aşmış olursun
-----------------------------
ms ne hocam? -
Holyzone bunu yazdı:
-----------------------------klavyede i yok galiba :D
-----------------------------7/24 K.o oynardim ..
1mbit baglantim vardi ..
yani kisaca pc kapanmazdi :)
Holyzone de bilir.
Kota takibi yapardim hep, 8 ila 9 GB kota yiyordu sadece o oyun :)
-
oynadığın sunucunun lokasyonu ile internet sağlayıcının lokasyonu arasındaki mesafe ya da yoğunluktan dolayı oluşur lag.
pingin düşük olduğu sürece 1mb ile rahat rahat oynarsın hepsini.
-
LOL de geçen yaptığım testlere göre oyun başı bu ortalama 30 dakikalık bir zaman dilimi 9mb veri indirme olmuş bilgisayarına giden ise 4mb civarı.
en fazla veri transferi hızı olarak 119kbps görmüştüm.
-
walla turkcell superonline qeçicem 5 qun sonra ms ve pinq deqerleri uyqundur kanımca ? !
-
suhatuna bunu yazdı:
walla turkcell superonline qeçicem 5 qun sonra ms ve pinq deqerleri uyqundur kanımca ? !
-----------------------------qqqqqqqqq
-
Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------suhatuna bunu yazdı:
----------------------------- -
Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------Bu ne yaaaaaaaaaa qqqqqqqq?
-
Shawn bunu yazdı:
-----------------------------Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------HAcı bu ne yaaaaaa ''qqqqqqqqqqqqqqqq?''