Kaspersky Antivirus 2008 Kaynak Kodları (C++ , Delphi)
-
indiriyorum
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
Aslında bunu alıp geliştirip linux için bir antivirus yapmak lazım.
----------------------------- -
çiziktir
-
iimş.
-
Önemli olan Kaspersky sunuculardaki virus veritabanıdır, yoksa birçok antivirüsün çalışma mantığı hemen hemen aynı ve basit, antivirüsün kaynak kodu çok da değerli değil yani.
-
trampfd bunu yazdı:
-----------------------------Önemli olan Kaspersky sunuculardaki virus veritabanıdır, yoksa birçok antivirüsün çalışma mantığı hemen hemen aynı ve basit, antivirüsün kaynak kodu çok da değerli değil yani.
+ -
trampfd bunu yazdı:
Önemli olan Kaspersky sunuculardaki virus veritabanıdır, yoksa birçok antivirüsün çalışma mantığı hemen hemen aynı ve basit, antivirüsün kaynak kodu çok da değerli değil yani.
-----------------------------her antivirus un tarama motorlari farklidir. o kadar onemli birsey olmasa adamlar niye gizlesinler.
acik kaynak kodlu tarama moturuna sahip bir antivirus programi var mi ?
benim bildigim yok
-
Bir sürü var clamav var clamwin ve işlerinde çokda başarılıdırlar. Açık kaynak kodlu bir çok antivirüs var arkadaşların dediği gibi virüs veritabanı önemli güvenlik sektöründe çalışanlar bilir sunucuları farklıdır, kombinasyon sistemleri farklıdır program ile ilişkilendirmeleri ftp ya da http ye bağlanır gibi basit değildir o yüzden kaynak kodu pek de önemli değildir. Norton'unda bir ara yayınlandı ama bu tür şirketler bunu önemsemez çünkü delphi kodlarını alsan ne olacak uğraş aynısını belki sende yaparsın. Ama antivirüs dünyasında önemli olan salt veritabanıdır.
-
Şu kaynak kodların bulunduğu başka server adresi var mı ?
Bilenler buraya yazarsa iyi olur..
Ben yukarıdaki serverlerdan indiremedim de...
-
Ruslar yapıyor arkadaş,
Ayrıca 181 mb mış yuh,