Kaspersky AV Ve KİS Kampanya "90 Gun"
-
90 gunluk bir kampanya…Kampanya asil olarak 2009 icin yapilmis ama 2010′da denenmis ve kabul etmistir.Kampanyayi yapan site Polonya sitesi.Bu yuzden tek tek tum yapmaniz gerekenleri yazdim…
Once bu sayfaya gidin:
https://profil.wp.pl/rejestracja.html?idu=64&serwis=&url=
Imię=ISIM
Nazwisko =Soyisim
Login =Kullanici Adi
Hasło=Sifre Sifreniz hem rakam hem harf icermeli…
Powtórz hasło=Sifre Tekrar
Twoje pytanie=Soru
Twoja odpowiedź=Cevap Herhangi birsey yazin
Alternatywny email=E-Posta Adresi
Telefon komórkowy=Telefon No
Tel no olarak + ile baslayip 69x, 88x ,79x ,72x ,788 ile baslayip toplam 11 rakam yazin.Ornek:+65215452542
Płeć=Cinsiyet
Kobieta=Bayan Mężczyzna=Bay
Data urodzenia=Dogum Tarihi
Wielkość miasta=Kentin Buyuklugu Herhangi birini secin.
Wykształcenie=Egitim Herhangi birini secin.
Zawód=Meslek Herhangi birini secin.‘Akceptuję Regulamin Konta Portalu Wirtualnej Polski i zobowiązuję się do przestrzegania jego postanowień. ‘ yazan yerdeki kutuyu isaretleyin.
‘Wpisz słowo znajdujące się na obrazku obok:’ yazan yerin altindaki kutuya resimde gordugunuz 6 karakteri girin.
‘Podaj liczbowo wynik przedstawionego równania: ‘ yazan kutunun altinda size bir matematik islemi soruluyor.Burdaki yaziyi kopyalayip Google Translateden cevirin.Matematik isleminin sonucunu Rakamla hemen yanindaki kutuya girin.
Sonra ‘za loz konto’ yazan butonu tiklayin.
Ikinci olarak bu sayfaya gidin:http://profil.wp.pl/index2.html?idu=64
Login WP=Kullanici Adi Az once kayit yaparken belirlediginiz kullanici adinizi girin.
Hasło= Sifre Sifrenizi girip ‘Zaloguj’ yazan butonu tiklayin.Acilan sayfadan ‘dalej’ yazan yeri tiklayin.
Ucuncu olarak bu sayfaya gidin:http://tech.wp.pl/kaspersky_is.html
Acilan sayfada ‘Pobierz’ yazan yeri tiklayin.
Acilan sayfada
Ulica i numer=Adres Adres olarak bunu kullanabilirsiniz: Koscielna 12
Kod pocztowy=Posta Kodu Posta Kodu olarak bunu kullanabilirsiniz: 00-218
Miejscowość=Sehir Sehir olarak bunu kullanabilirsiniz: Warsaw
Adres email=E-Posta
Kutuyu isaretleyip ‘Przejdz dalej’ yazan yeri tiklayin.
Aktivasyon kodunuz e-postaniza geliyor.31 aralık 2009 kadar gecerlimiş...
-
Altına yazmayı unutmuşum Murat Mesut Uzun arkadaşıma teşekkürler bizi böyle kampanya hakkında bilgilendirdiği için.
-
Hemen deniyorum hoca. Saol.
Sonradan Ekleme:
--------------
Na podany adres został wysłany email z kodem promocyjnym oraz link do strony, z której możesz pobrać program. Sprawdź swoją pocztę..
Verilen e-posta adresinize bir promosyon kodu ve hangi program indirebilir ve sayfaya bir link gönderildi. Postalarınızı kontrol edin ..------------Galiba oldu. Teşekkür ederim. Yalnız toplama çıkarma yapılacak yeri translate iyi çeviremiyor anlamaya çalışırsanız çeviriyi işlemi yaparsınız. Ayrıca kayıt olurken telefon numarası girilcek yere de 60x ile başlayan bir telefon yazın yoksa kabul etmiyor.Saol hoca.------------ Gelen E-PostaDrogi Użytkowniku,
Dziękujemy za skorzystanie z naszej oferty. Tylko w WP możesz
POBRAĆ ZA DARMO jeden najlepszych programów antywirusowych na
świecie - Kaspersky Anti-Virus.
Aby móc skorzystać z darmowej 90-dniowej wersji Kaspersky Anti-Virus,
zarejestruj się na stronie http://www.oem.kaspersky.pl, podając swój kod: ***********
Otrzymasz klucz, który należy wpisać podczas instalacji programu.
Tu możesz pobrać Kaspersky Anti-Virus
Bezpiecznego internetu życzy
Załoga serwisu tech.wp.p
--- Kaspersky'ın http://www.oem.kaspersky.pl sitesine girdiğimde çıkan yazı
Aby przejść na odpowiednią stronę umożliwiającą rejestrację produktu lub zakup kontynuacji wersji OEM,
prosimy o wypełnienie poniższego formularza podając kod rejestracyjny z Certyfikatu Autentyczności lub kod aktywacyjny.
----- Bana gönderilen anahtarı girdiğimde alınan hata mesajıAkcja przeznaczona tylko dla czytelników magazynu zamieszkałych na terenie Polski.
Jeżeli mieszkasz na terenie Polski a widzisz ten tekst, skontaktuj się z naszym działem pomocy technicznejÇEVİRİSİSayın Kullanıcı,
Ürün ve hizmetlerimizi kullandığınız için teşekkür ederiz. Sadece CM için
İNDİR ÜCRETSİZ en iyi anti-virüs programları için
Dünya - Kaspersky Anti-Virus.
Ücretsiz 90-Kaspersky Anti-Virus gün sürümü için, hak için
Üye Ol http://www.oem.kaspersky.pl at kodunuzla birlikte: ***************
Hangi bir program yüklemek girilmesi gereken anahtarı alırsınız.
Burada indirebilirsiniz Kaspersky Anti-Virus
Güvenli İnternet umut
Personel Servis tech.wp.p
---
Uygun sayfa bir ürün veya OEM ve satın bir devamı tesciline izin gitmek için
Lütfen COA veya aktivasyon kodu gelen kayıt kodunu belirten aşağıdaki formu doldurun.
-----
Eylem okuyucuların Polonya ikamet sadece dergi.
Eğer Lehçe yaşamak ve bu okuyabilirsiniz, lütfen destek ekibimizle iletişim kurunSANIRIM Polonyada olmadığım için bana anahtar indirtmiyor kaspersky. Polonya proxy si iblen varsa yollasın.
-
Linux a geçin virus yada antiviruslerle uğraşmayın.
-
weskeyy bunu yazdı:
-----------------------------
Linux a geçin virus yada antiviruslerle uğraşmayın.
-----------------------------Şu lanet ati linux'un sonra sürüm çekirdeği ile olan uyum sorununu bir aşabilse harddiskimde kurulu olan ubuntum ile herşeyimi yapacam ama...
-
tahribatta poland da oturan varsa indirsin şu bizim beleş keyleri. Zira pollanda merkezli proxy lerle yapamadım indirme işlemini.
-
ben daha dün akşam aktifleştirdim.. illa Polonya'da olman lazım değil yani... akşam anlatabilirim bu olayı takılan olursa..
-
kaspersky kaldırdıktan sora 90 gün kampanya allahım ya :D Şansıma tükürem :(
-
Cicoo bunu yazdı:
-----------------------------kötümü oldu lan bilgisayarın temizlendi :D
50 kusur trojeni görmemiş avira temizledi pırıl pırıl oldun nankör bide laf ediyo :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Cicoo bunu yazdı:
-----------------------------kötümü oldu lan bilgisayarın temizlendi :D
50 kusur trojeni görmemiş avira temizledi pırıl pırıl oldun nankör bide laf ediyo :D
-----------------------------olsun la key aradığım günleri hatırlattı bana :D
-
Evet 2 tane kod geldi fakat bir tanesi kis için bir taneside kav için kis için olan kod girilince diğer sayfaya geçiyor kod alınabiliyor fakat kav için olan kod girilince
Akcja przeznaczona tylko dla czytelników magazynu zamieszkałych na terenie Polski.
yani kısaca "Eylem sadece Polonya da ikamet eden dergi okuyucuları içindir." gibi bir ifade cıkıyor. kis için aktivasyonda sorun cıkmadı bende.