Kaspersky CEO'su CEBIT'te!
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
Helyum bunu yazdı:
x3uqm4 bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
x3uqm4 bunu yazdı:
http://rapidshare.com/files/421014660/helyumserver.EXE Buyur hocam rat ile birlestirdim.
-----------------------------avira iner inmez alaşağı etti :D
Vallaha avira yakalamıyodu ha :| nasil yakaladi :|
-----------------------------avira yakaladıysa denemeye bile gerek yok :D
hadi len yakalayamadı dimi kasper :D
muha :p virüstotale atıp getirmede :P
-----------------------------yok yok denemedim :D gidincve denicem hacı beklemede kal :D
-
ahanda ben esenyurtayım gider bu adama söverim :D atığım keylogları trojenleri çok yakalatın derim :D olmadı kürtce basimde anlamasın labuk
-
Valla o Ratı yesede yemesede Kaspersky Work Station çok deli bi izlenim yarattı. Genede bi dene hocam eve gidince acil çok merak ettim ?
-
easy4me bunu yazdı:
Valla o Ratı yesede yemesede Kaspersky Work Station çok deli bi izlenim yarattı. Genede bi dene hocam eve gidince acil çok merak ettim ?
-----------------------------hacı indiremiyorum dosyayı :| 2 dakka sınır koydu :| elinde olan baska yere uplasın sunucunun basındayım :|
ws delidir hacı :) ilk basta dusuk ayarlarda yemesi aslında benim hatamdı diyebilirim. sonrasını biliyosun zaten :D
-
resim geldi :F
-
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------Eline sağlık. rofl
-
hahh kanka şerefi kurtardın hade bakalım :)
böyle meydan okumalar felan daha çok görmek isteriz tbt de :) amaç saldırıp zarar vermek değil savunmayı geliştirmek
-
DJ_Alper bunu yazdı:
hahh kanka şerefi kurtardın hade bakalım :)
böyle meydan okumalar felan daha çok görmek isteriz tbt de :) amaç saldırıp zarar vermek değil savunmayı geliştirmek
-----------------------------kurtardık :D tabi hem saldırı hem savunma geliştirmek icin iyi olur :D server ım ve ben 7/24 amme hizmeti sunuyoruz sizlere :D
-
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------resim geldi :F
Sonucta yakalamadi? Virus uyarisi vermemis ki. onu normal bi uygulamada yapabilir :)
Yanlis uyarida olabilirdi yani bu :]
-
x3uqm4 bunu yazdı:
Helyum bunu yazdı:
Sonucta yakalamadi? Virus uyarisi vermemis ki. onu normal bi uygulamada yapabilir :)
Yanlis uyarida olabilirdi yani bu :]
-----------------------------normal uygulamadan hangisi bunu yapıyor :D olabilirdi diyosun ama olmadı :D yanlıs bi alarm vermedi bu gune kadar:D bi ara 2 gun client32 modulunu virus diye gordu sonra duzeldi:F
yakalamadımı :| hacı daha ne yapsın :D terminate etti bitti gitti :D