Kaspersky Internet Security 2012 Fiyatı
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------iyiymiş +3,50 tl kargo bedeli veriyorsunuz. Şu Kasper'i son dönemlerde fena kötülüyorlar. Kararsız kaldım şimdi alsammı diye
-----------------------------sistemi biraz yoruyor olabilir ama bazı özellikleri devredışı bırakabilir ram'i rahatlatabilirsin. oyun modu da var. benim 4gb ram'im var ve kaspersky çalışıyor mu çalışmıyor mu anlamıyorum bile. ben tavsiye ederim.
-
kuyuduzu bunu yazdı:
-----------------------------HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------iyiymiş +3,50 tl kargo bedeli veriyorsunuz. Şu Kasper'i son dönemlerde fena kötülüyorlar. Kararsız kaldım şimdi alsammı diye
-----------------------------sistemi biraz yoruyor olabilir ama bazı özellikleri devredışı bırakabilir ram'i rahatlatabilirsin. oyun modu da var. benim 4gb ram'im var ve kaspersky çalışıyor mu çalışmıyor mu anlamıyorum bile. ben tavsiye ederim.
-----------------------------hocam eskisi kadar virüsleri de tanımıyor. bu piyasada iş yapan hiçbir arkadaşım kaspersky'ı önermiyor artık. oldum olası kasper kullanıyordum şimdi aviraya geçtim. Virüslü dosyaları virustotal gibi sitelerde taratıyorum. kaspersky orada yakalamıyor. anlamadım kasperin şu son 3 seneki politikasını
-
site havale ile çalışmıyor
kredi kartımı almamız lazım illaki. site pek tanıdık bir site değil kredi kartım olsada bilgilerimi girmezdim.
-
sakabey bunu yazdı:
-----------------------------site havale ile çalışmıyor
kredi kartımı almamız lazım illaki. site pek tanıdık bir site değil kredi kartım olsada bilgilerimi girmezdim.
-----------------------------sanal kart kullan ? birşey olmaz