Kaspersky İnternet Security (7.0-125) Güncel Key 24.06.2008
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla, sahte serialler hemen blacklist e alınıyor. Bunun bir çözümü var, araştırıp forumlarda bulabilirsiniz. Mantığu şuydu : Serial girmeden bize 30 günlük deneme süresi veriyor ya, biz bu işlemi kayıt defterinden sıfırlıyoruz ve her 30 günde bir 30 günlük trial sürüm kullanabiliyoruz :)
-----------------------------http://www.resimupload.org/files/skj9sy18vw7kysluzjq9.png
regeditten uraşmaya gerek yok bu prog sayesinde yapabilirsiniz ;)
Kaspersky Trial Reset 1.0
Bu programı kullanarak Kaspersky Antivirüs için 30 günlük deneme süresini sıfırlayabilirsiniz. Bu program yayınlanmadan önce birçok bilgisayarda test edilmiş ve sorunlardan arındırılmıştır. Ancak unutulmamalıdır ki program, sistem dosyaları üzerinde değişiklik yapmaktadır. Programın kullanımından doğabilecek her türlü zarardan kullanıcı sorumludur. Program yapımcısı, programı yayınlayan ve dağıtan siteler herhangi bir şekilde mesuliyet kabul etmez. Kaspersky Antivirüs üzerindeki lisans ihlallerinden herhangi bir şekilde program yapımcısı, programı yayınlayan ve dağıtan şahıslar, siteler mesuliyet kabul etmez. Program eğitim amaçlıdır.http://rapidshare.com/files/98214293/Kaspersky_Trial_Reset_1.0.rar.html
--------------------------------------------------------------------------------------------------
$ahsen ben bunu kullanıyorum 30 günde bir yapıyorm =) .. en garantisi .. derdim yok black list cartlis curtlist die ;)
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------eski anahtarı silmeye korktum hacı riske girmeyek sonra :) hepten gitmesin.
tamam başarıyla uygulandı inş biraz sonra kara listedesiniz damgası yemem.
-----------------------------Yemessin yemessin, yesen bile sorun olmaz. Nasıl olsa essan Kaspersky Lab da çalışıyor, bi key daha ayarlar bize.. key konusunda çok hızlı.. bir kez daha teşekkür ediyorum.
-
Tamda kara listeye girdiği gün böle bir key ilaçdan öte geldi çoook saol emeğine sağlık :)
-
Beyler hepinizi essan hocamın profiline yorum yapmaya davet ediyorum.. adam şak diye koydu keyi helal olsun.. buda blackliste girsin emin olun yine koyucaktır..
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler hepinizi essan hocamın profiline yorum yapmaya davet ediyorum.. adam şak diye koydu keyi helal olsun.. buda blackliste girsin emin olun yine koyucaktır..
-----------------------------essan usta yetiş, duvarım su alıyor :) mesaj yerine ulaşmıştır kanımca :)