Kaspersky Pc Den Nasıl Kaldırıluyor?
-

retry diyor sonra cancel yes diyip küçük pencere çıkıyor. pcden kaldırmak için ne yapmalı. ?
-
Orada da İngilizce olarak yazdığı gibi önce programı kapatmalısın.
-
hoca ilk önce programı kapat sonra program ekle kaldırdan programı kaldır.. olur :D eğer yapamazsan güvenli modda aç bilgisayarı o şekilde kaldır tek bi sorun bile kalmaz :)
-
bu kaspersky milletin başına bela oldu amk. bi arkadaşta yüklemişti silemiyodu.sonra naaptı bilmiyorum.
-
'kaspersky pc den kalk' yaz enter e bas kalkar :D
-
Hoca aynısı bana da olmustu, msconfig den kapadık, regeditten sldik yine bela yine. Cozum bnce tek Format..
-
la bişeyi yok onun sağ altta tarihin yanındaki K simgisinin üstüne sağ tıkla kapat ordan sonra gel programı sil
-
ya kardeş programm ekle kaldırdan kaldırsana
-
once programın saatın oradkı sımgesıne tıkalyıp cıkıs dıceksın ext yanı sonra görev yönetıcısınden avp.exe lerı kaldır CLI.exe'lerıde kaldır daha sonra full kaldır işte unısstal et
-
arkadaşlar kasperky kapatmadan kolay ne var ya. kasperk gibi program bulmuşunuz niye siliyosnuz anlamış diliim
-
Bilgisayar yönet ekranında kaspersky servislerini disable edip yeniden başlat daha sonra program ekle kaldırdan kaldır. Hoca ben onu yapamam dioosan arkadasların Format at dediğinede katılmıyorum Yeni bir hdd al ona sistem kur. :))
Toplam Hit: 3873 Toplam Mesaj: 12