Kaspersky Pure 3.0 Key Arıyorum
-
çok ilginç hacı, deneme/ticari seçeneği gelmiyor 111111 / 222222222.. vs lisansları girince internet kesik de olsa hatalı diyor
-
noname bunu yazdı
çok ilginç hacı, deneme/ticari seçeneği gelmiyor 111111 / 222222222.. vs lisansları girince internet kesik de olsa hatalı diyor
son rakam yerine U harfini yazdım hocam bu şekilde yapıyorsun dimi şuanda bende güncellemeyi çalıştırdım bakalım key kara listeye girecek mi şuanda %40 ilerliyor..
şuanda keyde sıkıntı yok güncelledim..
essan tarafından 13/Tem/14 22:31 tarihinde düzenlenmiştir -
alexfarrow bunu yazdınoname bunu yazdı
hacı pm attım
yolladığım linkte söylenenleri uygularsan
no key no problem 30 günde bir trial reset
no patcher no trial resetter,tamamen güvenli
regedit ayarlarıyla oynamak v.s...
üstelik güncellemeler etkilenmiyor
Pmdeki olay da yemedi hacı hıammına :/
-
hocam uygularken hata yapmış olmalısın
şimdi denedim oldu
kullanmakta oldugum kis 2014
64 bit win 8
linteki txt dosyasında olanlar kis 2014 x86 ve x64,pure x86 ve x64 içindir
http://s3.dosya.tc/server26/OBLqbr/KasperskyTrialReset.txt.html
kasperky korumayı kapat.lisans sekmesinde keyin gözüktüğü kısımdaki çarpıya tıklaki kayıtlı key silinsin.ayarlar/diğer sekmesinden
kendini korumayı kapat.sistem tray deki kaspersky ikonundan çıkış diyerek kis 2014 kapat
linkteki dosya içinde kendine uygun olanı txt dosyasında farklı kaydetle reg oluştur çift ttıkla evet de .kasperky çalıştır lisans kısmından denemeyi etkinleştir denediğinde göreceksin yeni bir 30 gün daha vermiş.kendini korumayı aktif etmeyi unutma
-
yeni konu açmıyorum.. key bulamayan arkadaşlar için 01.11.2014 kis 2013 güncel keylerdir..
http://dosya.co/50rvi1u6t5cl/kis_2013_g%C3%BCncel_keyler_01.11.2014.rar.html
aktivasyon kodu : 9JZJH-9DJY2-ZYPAY-C68GM
-
özel bi takıntın yoksa antilere eset kullan keyleri dolu nette sürekli patlıyor ama bulması kolay
-
Kıydım paraya aldım valla. Banka işlemleri olunca insan tırsıyor.
Hepsiburadada 3 kullanıcı 87 lira bir de bana özel fırsatla 60 liraya düşmüştü.
3 arkadaşla da anlaşıp 20 liraya geldi.
Tavsiye edilir. Özellikle para işi dönüyorsa bilgisayarda. Maceraya gerek yok...