folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Kaspersky Ve Deep Freeze Hakkında Bir Soru

Kaspersky Ve Deep Freeze Hakkında Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek
    arkadaşlar şimdi ben bilgisayarıma format atacam kaspersky kurup deneme sürümünü aktifleştirsem ve c yi dondursam kaspersky nin deneme süresi biter mi ? ve bu şekilde kullanmak sizce sağlıklı olur mu ?

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KOYULUR... ÜŞENİYORUM ÖYLEYSE YARIN...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    deep freeze varsa antiye ne gerek var 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

dostum u torrent kullanıp d ye yönlendirecem onun için kasper istiyorum bi de arkadaşın 1.5 tb hardiski var bilg bağlı sağlama alayım dedim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Hocam tarih vb ilerlediği için olmuyor.

Kafede bizde öyle yapmıştık ama yemedi :):)

Zaten kaspersky internet security 2009 u kur virüs felan yemez pc. deep freeze gerek yok

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

aga öyle bişey ki hem kasperi kurmam lazım D de kullanacağım torrent için hem de deep freeze kullanmam lazım çünkü bilgisayarı 4-5 kişi kullanıyoz her forma atışımdan 20 gün falan sonra bi daha formata ihtiyaç duyuyo makine :D ben de c yi dondurayım diye düşündm neyse o zaman kasper key i bulcaz :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    kasper keyleri 10 günde bir kara listeye düşüyor :) bilgin olsun :):)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

bir işe yaramaz gibime geliyor...

hatta direk yaramaz...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek
    :D mühhiş özetlemişin hoca :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek
    müridler deep freeze kurmaya karar verdim varmı elinizde sağlam sorunsuz deep freeze olan paylaşabilirmsiniz ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Sabah ola hayrola...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    http://rapidshare.com/files/242184487/_APP__-df_v6.20.20.1692.rar.html

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 1841 Toplam Mesaj: 14