Kaspersky Vs Nod32
-
Bu ikisinden birini para verip lisanslı olarak almayı düşünüyorum.Sizce hangisi daha sağlamdır ?
-
Tabiki kaspersky..
-
bende nod32 orjinal cd si var bilgisayarı alınca gelmişti ama o kadar iğrenç ki yüklediğim gibi kaldırdım.
-
Artık her av lerde proactive modülleri var.Fud işiyle uğraşan insanları biraz kastıran bir sorun bu nod32 erken yakalar erken guncelleme getirir.Bugun fudsa yarın infected kasker ise bu 2-3 güne kadar uzayabiliyor.
-
trend micro dururken ikisinide düsünmek biraz sacma :)
-
Kasper ile herhangi birini karşılaştırmak hatadır hocam. Ayrıca gerekli ayarlar yapıldığında geçilmesi en zor olan kasperdir.
Güvenlik duvarı, bu iş için özelleştirilmiş yazılımlardan daha iyi çalışıyor. Yani bildiğin firewall'lardan daha iyi bir güvenlik duvarı var kis'in.
-
para verip alacaksan kasperksy nod32 ye ne para verilir nede beleşe yüklenir
trend micro kullanıyorum bende oldukça memnunum para veri almaya kalksam kasperksy alırım.
-
Norton kullanıyorum ben.
Kaspersky çok kasıyor, nod32 yi de sevmiyorum :)
-
Trend mikroda daha dosyayı fudlamadan
Aciyoruz millet trend Micro peşinde
-
HoLyCat bunu yazdı
trend micro dururken ikisinide düsünmek biraz sacma :)
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Kasper ile herhangi birini karşılaştırmak hatadır hocam. Ayrıca gerekli ayarlar yapıldığında geçilmesi en zor olan kasperdir.
Güvenlik duvarı, bu iş için özelleştirilmiş yazılımlardan daha iyi çalışıyor. Yani bildiğin firewall'lardan daha iyi bir güvenlik duvarı var kis'in.
o dedigin 2010'lardaydi.
koprunun altindan cok sular akti hacu.
kasper eskisi gibi degil artik.