Kaspersky2011 İstediğiniz Kadar Legal Kullanın
-
bu konuda kaspersky 2011 ürünlerininden istediğinizi (antivirus ve internet security benim tercihim internet security) bunları ömğr boyu nasıl yasal olarak kullanabileceğimizi söleyeceğim.ttp://www.kaspersky.com.tr/yuklemeler.html öncelikle bu adresten istediğiniz ürünü indirin kurun etkinleştirin ve 30 günlük denme süresini kullanmaya başlayın deneme sürümünüzün bitimine az bir süre kala 1-2 gün mesela kasperi açın yukardaki ayarlar kısmından kendini savunma ayarlarına gelin ordaki dahili korumayı aç yazan yardeki click i kaldırın.

bunu yaptıktan sonra aşağıdaki linkte bulunan rar dosyasını indirin içindeki bat dosyasını çalıştırın eğer win7 vista kullanıyosanız yönetici olarak çalıştırmanızda fayda var 32 bit sistemlerin hepsinde nededim sorun suz çalışıyor. 64 bit ile ilgili bir bilgim yok.
http://hotfile.com/dl/90790983/28ad72f/ktrfortahribat.rar.html
tüm bunlar bittikten sonra kasperi açın deneme sürümü olarak tekrar kaydedin kendini koruma özelliğini açın kullanın 30 gün sonra yine aynısı:) 3-4 günde patlayan keyle uğraşmaktan daha koaly:)
-
bak bu iyiymiş hocam eline sağlık
-
çizik.dediğin gibiyse kasperin kestaneyede çizik
-
saolasın hocam yaptm çalıştı
-
çalışma konusunda hiç bir şüpheniz olmasın ben bizzat kendim tüm 32 bit sistmlerde aylardır kullanıyom bunu şimi boş zamanım vardı baktım bayadırda paylaşımım yok hadi dedim mürid kardeşlerimizle bi paylaşayım
-
benim dün 30 gün doldu, çalışmadı bu şekilde. var mıdır bir yolu?
-
sürüm ne ve tam oalrak ne hatası verdi?
-
resetleme , bu legal değilki hoca zaten vardı farklı yöntemlerle sınırsız deneme sürümü
-
lanetlicocuk bunu yazdı:
-----------------------------
sürüm ne ve tam oalrak ne hatası verdi?
-----------------------------sürüm mürüm aynı da zaten satıl al diye bağırıyordu bundan sonra da değişen birşey olmadı. ama bir arkadaş sağolsun key gönderdi, 1 yıl sonra görüşürüz. :)
-
ya sınırsız ömür boyu kullanabılıcegım saglam antiwirüs we internet securıty yokmu beyler ellerınızde ya. şöle wirüslü site bile oldugunda sıteye gırmeden uyarı weren ?
-
hocam rar dosyası temiz değil mi?yasal key biteli 2 gün oldu,temiz pcyi kirletmeyek full ediyok derken?