Katgut.Com Hakkında Kullananlar Baksın Lütfen....
-
Teknosa, TURKCELL ve Elmacı Pazarı'na teşekkürler. yazısına karşılık turkcelli arayıp durumu sordum bizim böyle bi kampanyamız yok. Siteyi gerekli yerlere ileteceğim dedi. Bana kalırsa bu site düpe düz sahtekarlık yaıyor. Bilginize sunayım.
-
sahtekarlık olduğu belli bişi zaten arayıp sormaya gerek yok :)
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------sahtekarlık olduğu belli bişi zaten arayıp sormaya gerek yok :)
-----------------------------
:) orası öğlede bu tarz sitelerden birkaç birşey aldım. TURKCELL geçiyor diyede bi arayıp öğrenim dedim ama turkcellin haberi yok nasıl oluyorsa :/ -
tasarım gayet hoş :)
üye oldum dalgasına :D
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------tasarım gayet hoş :)
üye oldum dalgasına :D
Hayırlı olsun. İyi kazanmalar :p -
kontrolüde cookieyle yapıyolar :D bi for bi file_get_content tamamdır :D
-
Cosmic bunu yazdı:
kontrolüde cookieyle yapıyolar :D bi for bi file_get_content tamamdır :D
-----------------------------kanka bekliyorum hadi
-
şimdi bu site gerçekmi sahte mi?ona göre. 150 click. için 30 dkmi ayiracağım..
ve cookie tanımlaması file_get_content ile nasıl bypass ediliyomuş onuda merak etmekteyim.
-
cracker bunu yazdı:
-----------------------------şimdi bu site gerçekmi sahte mi?ona göre. 150 click. için 30 dkmi ayiracağım..
ve cookie tanımlaması file_get_content ile nasıl bypass ediliyomuş onuda merak etmekteyim.
TURKCELL e tesekkurler demiş ama türkcel böyle bi siteyi desteklemiyor bizzat arayıp sordum sen karar ver -
bu sitede tıklamayı nasıl çoğaltıyorsunuz ; ilk firefoxu açıp kendi urlnizi birde arkadaşınızın url'sini giriyorsunuz 2 sekmeyi sıra ile yeniliyorsunuz.puanlarınız artıyor :)
ben iphone 8 gb kazandım burdan :d ahahaha
-
şehir efsanesi .. katgut