Katibim Üsküdar Piyano Aranjesi
-
ya reyiz şu nisan kokusu muydu nisan şarkısı mıydı onu da atsana youtuba :( neden üzüyorsun bizi
-
Youtube'ta benzer bi iş yapan "pianoturca" yı takip ediyordum. Sizin çalışmanızı da çok beğendim. Takibe aldım, umarım Tsm eserlerinin piano suretlerini dinleriz sık sık.
-
o videoya dislike atan ermenidir.
-
eline sağlık. çok güzel olmuş.
dikkatimi çeken nokta:
bence açıklama kısımlarına ingilizce eklemeler yap ki yabancı aramlarda çıksın. daha çok kitleye uşlaşman için.
ikincisi videoyu ilk açınca biraz şaşırdım açıkçası :) çünkü piano elit bir entrüman. dinleyen kitleside öyledir.
ve genelde ceketli yada ne bileyim tek düze giyinirler. ne demek istediğimi anladınız. bir çizgisi vardır ya. sizdede kot pantol, kareli gömlek sakal falan.
daha çok gitar, rock havası vardı.
sıradışı oluyum bilerek yaptım diyorsanız bana uyar. ama çok ilginç geldi.
-
futurist bunu yazdı
eline sağlık. çok güzel olmuş.
dikkatimi çeken nokta:
bence açıklama kısımlarına ingilizce eklemeler yap ki yabancı aramlarda çıksın. daha çok kitleye uşlaşman için.
ikincisi videoyu ilk açınca biraz şaşırdım açıkçası :) çünkü piano elit bir entrüman. dinleyen kitleside öyledir.
ve genelde ceketli yada ne bileyim tek düze giyinirler. ne demek istediğimi anladınız. bir çizgisi vardır ya. sizdede kot pantol, kareli gömlek sakal falan.
daha çok gitar, rock havası vardı.
sıradışı oluyum bilerek yaptım diyorsanız bana uyar. ama çok ilginç geldi.
hocam piyanoyu çalan ben değilim bu sefer piyanoyu çalan arkadaş ben aranjesini yaptım bu arada giyim kuşam meselesi ise artık sürekli konserlerde takım giydiğimiz için fenalık geldi bizden gayet sıradan olalım dedik
Bu arada hepinizin olumlu yorumu için çok teşekkür ederim
arkinfes tarafından 28/Kas/17 20:50 tarihinde düzenlenmiştir