Katil Polis

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek

çok küçük bir kasabada işten evine gelen adam karısını ölü halde bulunca  polise telefon açar ve konuşmaşu şekilde gerçekleşir ( ne polis adamı ne de adampolisi tanımaktadır )

"polismi--evet---karımı evdeölü buldum buraya gelebilirmisiniz acaba hemen geliyorum---"

der ve polis eve gelir ardından adampolise derki karımı sen öldürdün araştırmalar sonunda polis itiraf eder cinayeti kendinin işlediğini peki bu adampolisin katil oldugunu nasıl anlar ???

BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    ne basit bişey bu ;) adam evin adresini vermemiş bunu bi polis olarak ben bildim heheh ;)  ahahah hevesin kursagında kaldı demi biraz zorlansaydım keske;) eeee turk polisinden kacmaz boyle seyler;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    Arlong bunu yazdı:

ne basit bişey bu ;) adam evin adresini vermemiş bunu bi polis olarak ben bildim heheh ;)  ahahah hevesin kursagında kaldı demi biraz zorlansaydım keske;) eeee turk polisinden kacmaz boyle seyler;)

:) helal sana polis amca hınnnnnn :D

BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    şak die yazmasaydın bea polis amca :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

eykkkkkkkk....içim daraldı yine.

ben bu polislerden az çekmedim.bakmayın19 yaşında olduğuma....

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek
    aynen bende a.q ehliyetsiz araba sürdüm die orsbu cocgu yalvalrttı adam öldürüşmüş gibi muamle gördüm a.q alayi rüşvetçi 100 KAGITI ALINCA  ... Buz gibi oldu a.q evladi dewletımızı milletimizi onlar koruor ama asker abi a.q adam .. kımyacı 6 ay kurs gör polis ol a.q böle idalete asker abi asker koruor ulkemizi polisler para almakdan baska bi bog yemior: ! ! !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    yok yanlış dusunuyosunuz şimdiki polisler oyle deil artım egıtımli polisler var memlekette meslektaslarım hakkında boyle konusmayın ;) ben uzerime alınmadım zaten ;) polisler iyidir iyi geceleri rahat uyuyosanız bizim sayemizde yoksa got korkusundan dısarı ccıkamassınızz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    wallaha ben cevabi okumadan buldum  daha zor sorular yokmu sorda beynimiz kas yapsin

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanaN
    CanaN's avatar
    Dişi

diyemez kardeşim karakollardan tel noları görünür ve telden adresi bulmasıda polislerin 5 dk diyemezzzzzzzzzzzzzzzz o kadar :P

Holyone bizi discoya götürrrr !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

bende sevmem ama polislikleri icrabında yatığı işi sevmiyorum.Tüm pislklere onler bakıyor.Tabi her meslekte olduğu gibi 3-5 şerefsizde çıkıyor onu geç o kadar pisliğe bakarken bide bize araba kullandığım ve ehliyetsiz olduğum için ceza kesiyor yaf ellemeyin demi sevinsin 3-5 cocuk vallahi iyi araba kullanırım..

walla katılıyorumi. arkadaşlar toplanıyoruz kaçırıyorum bizim yarım aksesuarlı şahini geziyoz tozuyoz sonra i*neler durduruyor valla hevesim kursağımda kalıyor ne olacak yani misler gibi şöferlik yapıyorum (mis-ül kebir gibi)

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    kimse cvbini vermemis, nese ben veriyim bari

cunku adresi vermedi adam polise polis de sirannk diye geldi, adami da tanimiyodu...
    bildimmi ?
    sikiyim operayi her enter icin < br> yaziyorum m.q.
Toplam Hit: 1856 Toplam Mesaj: 12