folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Katılımevim Vb İle Araç Alımı

Katılımevim Vb İle Araç Alımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek

ARkadaşlar bu sistemle direk Araba ana bayisinden alma oluyormu deneyn oldumu ? Örnek Mais doğuş oto vb

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    frekaze bunu yazdı

ARkadaşlar bu sistemle direk Araba ana bayisinden alma oluyormu deneyn oldumu ? Örnek Mais doğuş oto vb

bayii parayı almadan arabayı sana devrediyor mu ? çünkü bu şekil satın alımın yolu önce arabayı sne kendi üzerine devral, ben parayı sana sorna devreceğim şeklinde.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    frekaze bunu yazdı

Eğer arabayı sıfır bayiden alacaksanız size öncesinde proforma fatura kesiliyor. O faturayı verdiğinizde para direkt bayinin hesabına yatıyor. Yalnız öncesinde sigorta ve kasko için sizi arıyorlar. Onu yaptırmadan para göndermiyorlar. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KemikadaM
    KemikadaM's avatar
    Erkek
    frekaze bunu yazdı

tesla bile alan var tanıdığım bayi den de proformo kestirince alıyorsun.

Ç.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı
    frekaze bunu yazdı

Eğer arabayı sıfır bayiden alacaksanız size öncesinde proforma fatura kesiliyor. O faturayı verdiğinizde para direkt bayinin hesabına yatıyor. Yalnız öncesinde sigorta ve kasko için sizi arıyorlar. Onu yaptırmadan para göndermiyorlar. 

Hocam zaten sonrası 1 yıldır araç satışı öncesi sigorta yaptırmak zorundasın. Noter işlem yapmıyor alıcı sigorta yaptırmadan. Kaskoyu da bu vatandaşlar yaptırıp anlaştığın ana paradan düşüyor. Yani otomatik olarak yapılıyor o işler. 

Benim şimdi kasko 1 yıl bitti, ödemeler devam ediyor. Arayan soran olmadı kendim istediğim kaskoyu yaptırdım geçtim :))

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelebeksim
    kelebeksim's avatar
    Erkek

benim araştırdığım kadarıyla herhangi bir riski yok. eninde sonunda alıyorsun arabayı ya da yatırdığın parayı (onlara verdiğin ücret hariç)
    problem yaşayanlar genelde, ilk bu işe seni sokarken ardından ayrılmayan müşteri temsilcilerinin sen taksit ödemeye başlayınca ortadan kaybolması ve akabinde bilgi alamamak
    müşteri temsilcisinin sana yanlış bilgi vermesi ve işten ayrılması durumunda firmanın yanlış bilgiyi kabul etmemesi ve senin de bunu kanıtlayamaman (çünkü adam işten çıkmış oluyor) -- misal sana müşteri temsilcisi 7. ayda vericez dedi ama vermediler, firma bunu kabul etmiyor canı ne zaman isterse o zaman veriyor yine...
    aracın alım günü gelince firmanın parayı 2-3 gün geciktirmesi (kendi operasyonel süreçlerinden kaynaklı) ve bu sebeple satıcıyı ikna etmen gerekmesi

ben o stres ile uğraşmaktansa 5 ay geç alırım diyip paramı kendim hem biriktirip hem de faizle büyütüyorum
    ayrıca aldıkları giriş ücreti vs genel olarak hesaplayınca zaten bankadan kredi çekmekten pek bi farkı yok (şu an kredi faiz oranları yüksek o ayrı)

hayatına yeni bir stres getirmek istiyorsan, şansım iyidir diyorsan gir
    her türlü veriyorlar paranı ama ne zaman ve nasıl tamamen onların elinde 

kelebeksim tarafından 06/Oca/26 17:38 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2475 Toplam Mesaj: 27
araba araba