folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Katılımsız [Unattended] Program Hazırlama

Katılımsız [Unattended] Program Hazırlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar bu yazıda sizlere bir programın nasıl katılımsız kurulum yapılacağını anlatacağım..

Kullanacağımız programlar ;

USSF : Katılımsız parametrelerini alacağımız program.

Winrar : Katılımsız .exe oluşturmak için.

K-Lite Codec Pack : katılımsız yapacağımız program.

1.Adım ilk olarak USSF programımızı çalıştırarak programımızın katılımsız parametresini alıyoruz.

File yazısının karşısındaki > butonuna tıklıyoruz ve dosyamızı gösteriyoruz.. Ilk olarak ben K-Lite Codec Pack ile başlıyorum.

2. Adımda ise program bize bir katılımsız kurulum parametresi vericektir..

artık elimizde katılımsız kurulum parametremiz hazır bulunmaktadır.. "K-Lite_Codec_Pack_790_Basic.exe" /VERYSILENT /SUPPRESSMSGBOXES /NORESTART /SP-"    şimdi tek yapmamız gereken Winrar ile yeni bir EXE oluşturarak parametreleri dahil etmektir..

3. (En önemli bölüm) Adımda Winrar yardımı ile parametremizi EXE ile beraber çalıştırıyoruz..

Bunun için ;

K-Lite_Codec_Pack_790_Basic dosyasına sağ tıklıyoruz ve Arşive Ekle seçeneğini seçiyoruz..

Daha sonra aşağıdaki ayarları yapıyoruz..

daha sonra resimdeki ayarları yapıyoruz..

Bu ayarlarıda yaptıktan sonra Modlar kısmına giriyoruz. Ve Paketi geçiçi klasörde aç kuttuna tik atıyoruz.

Sessiz Mod ayarınada tümünü gizle yapıyoruz..

Son olarak Güncelleme kısmına gelip Dosyaları Çıkart ve Değiştir - Tüm Dosyaların Üzerine Yaz seçeneklerini seçiyoruz ve TAMAM'a basıyoruz artık işlem bitti.

4.Adım artık SFX seçenekleri ayarlamaları bitti. Tamam diyerek o iletişim kutusunu kapattık ve burayada tamam diyerek yeni katılımsız kurulum EXE'mizi hazırlıyoruz.

Tamam diyoruz ve masaüstümüzde "K-Lite_Codec_Pack_790_Basic.sfx" adında bir dosya oluşuyor.

Bu artık katılımsız bir codec paketidir.. Ileri Ileri vs. demenize gerek kalmadan kurulum yapıcaktır.

Anlatımda sürç-i lisan ettiysem affola..

USSF programı ve resimleri BURDAN indirebilirsiniz...

Not : Eğer kurulum dosyanıza şifre icon vs. eklemek isterseniz.. SFX seçeneklerinden yapabilirsiniz.

Yeni bir iconu Metin ve Simge menüsü altından (Dosyadan SFX iconu yükle) - Şifreyi ise ana bölüm üzerinden yapabilirsiniz..

http://www.leyladansonra.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

tskler.eline saglik deneyelim.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LION
    LION's avatar
    Erkek

arkadaşım ben bu işlemi nlite,nlite add-on maker,7zip,ussf programları ile yapıyorum.

daha doğrusu amacım katılımsız .cap uzantılı program oluşturmak ve nlite ile xp cd si elde etmek.

http://www.tahribat.com/Forum-Nlite-Ile-Isletim-Sistemine-Program-Entegre-Etme-Hatasi-175027/    bu adreste karşılaştığım sorunu yazdım yardım edermisiniz.

Toplam Hit: 4572 Toplam Mesaj: 3