Katip Olan Veya Hazırlananlar Sorum Var
-
S.a muridler
Katiplik sınavlarına hazırlanıyorum.
F klavye yazıyorum eskiden 120 130 civarı yazıyordum daha önce hazırlanırken
Suan 100 üstü yazıyorum.
Bunu artırmam için verebileceğiniz tavsiyeleriniz varmı herşey olabilir.
Teşekkürler
-
Bursada katibim. Hotkey programi kullanabilirsin. Belli sure once metinler yayinlaniyor. Kendine birkac tane sec ezberleyebildigin kadarini ezberle sansina artik. Heyecan yapma. Imlali calis. Son olarak disaridan gozuktgu kadar cazip bir is degil yerine gore azap hakimlerle calisirsin omrunden omur alir. Hayirli olsun simdiden
-
Sağol hocam heyecan sorunum aşırı sınava girmeden heyecan yapıyorum :(
-
Lakin ek bilgi vereyim. Bu yıl katip alımı yapılmayacak hocam. Bir haber sitesinde öyle yazıyor.
-
Bende girdim sınava. Benim serçe serçenin yanındaki birde orta parmağım ilk boğumlardan sonrası yok. Yani her iki elimde de baş ve işaret parmağım sağlam. Bu şekilde girdim. 93 kelime yazdım. 4 tane yanlış yazmışım 89 dan almadılar. Üzücü bir durum elbet.
-
Kardeş moral bozmak gibi olmasın.
Ben geçen yıl genel alımlarda girdim, 2000 kişi klavye mülakatına girdik. Ben 5. oldum 176 kelime yazdım.
Komisyon başkanı sözlü mülakatta tek bir soru dahi sormadı seni alıcaz dedi. Fakat sonuçlar bi açıklandı ilk 10 komple ben hariç alınmıştı. :)
Yani torpil deli oynuyor sanırım bu konularda, keza yargıtay imlalıda da 155 kelime yazdım oraya da alınmadım. :)
Varsa tanıdığın 91 yazsan da yeter emin ol.
-
Hocam her sene taşşana girer 110 felan yazar mülakata gitmem . neden dicen ?
1- yapılcak meslek değil cidden ömründen ömür gider
2-torpilin yoksa zaten büyük şehirleri unut
3-bazı insani duygularından feragat etmen lazım ( hak yememek yalan söylememek gibi )
-
Biraz da anlatsanız hocam söle yaparsan daha iyi olur diye
Suanki durumum iyi değil hocam iyi de olacağını sanmıyorum. En azından daha iyi olacaını dusunuyorum katipliğin
-
Bende gireceğim bakalım torpilimiz var olacak inşallah.
Yanlış yazmamaya dikkat et silip geri düzeltmek için uğraşma geç diğerine hızlanmak için de sürekli kasman lazım daha hızlı daha hızlı sürekli kas.
-
GoldenWorld bunu yazdı
Bende gireceğim bakalım torpilimiz var olacak inşallah.
Yanlış yazmamaya dikkat et silip geri düzeltmek için uğraşma geç diğerine hızlanmak için de sürekli kasman lazım daha hızlı daha hızlı sürekli kas.
"torpilimiz var işallah "
ateist birisi olarak senin gibi hak yiyen müslümanların ta ................oldumu koçum... torpilim var dan sonra olayı allaha havele edip işallah demek .. iki yüzlüsünüz lan. menfetçiniz lan.
-
torpil bende istemiyorum.
eğer 2 kişi alınacak olup ben sıralamada 2 ci olursam isterim.
ama 3 olursam tabikide istemeyeceğim bir ömür maaş alacağını düşününce