folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Katlanır Bisiklet Satan Ve Tavsiye Eden

Katlanır Bisiklet Satan Ve Tavsiye Eden

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akifoloji
    akifoloji's avatar
    Erkek

oruçluyum kusura bakmayın. Özür dilerim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocero
    kocero's avatar
    Erkek

Is gormesi amaciyla alacaksan uzun sureli olmaz randuman vermez... Katlanmasiyla vs. cazip geliyor ilk basta insana ama normal bisikletin yerini tutmuyor markasi modeli onemli degil. tasima yada merdivenden cikarma konusunda kolaylik olsun diye hafif metalden bitane al cok daha fazla isini gorur... 

BILDIKLERINI YUZLESTIR HAYATLA ve SINAMAKTAN KORKMA !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akifoloji
    akifoloji's avatar
    Erkek
    kocero bunu yazdı

Is gormesi amaciyla alacaksan uzun sureli olmaz randuman vermez... Katlanmasiyla vs. cazip geliyor ilk basta insana ama normal bisikletin yerini tutmuyor markasi modeli onemli degil. tasima yada merdivenden cikarma konusunda kolaylik olsun diye hafif metalden bitane al cok daha fazla isini gorur... 

Genel de 5 km mesafede ki okuluma gitmek ve ara sıra kitapcilara çıkmak için istiyorum hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocero
    kocero's avatar
    Erkek
    akifoloji bunu yazdı
    kocero bunu yazdı

Genel de 5 km mesafede ki okuluma gitmek ve ara sıra kitapcilara çıkmak için istiyorum hocam

Benim is yerim 4.5 km ve bende bunu dusunerek aldim hava yagmurlu oldugunda arabanin arkasina atar giderim diye, bende pek randuman vermedi bana gore performansi kesinlikle daha dusuk eger otobus yada arabaya koymak gibi bir projen yoksa degmez, ama kesinlikle katlanabilme ozelliginin hayatini kolaylastiracagini dusunuyorsan isin gormez diyede bir durum tabikide yok.

BILDIKLERINI YUZLESTIR HAYATLA ve SINAMAKTAN KORKMA !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

bencede decathlondakilerden al gitsin uğraşma, ben biniyorum düz yolda iş görüyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Kafayı yedim sandım. 10 defa konu ve yorumları okudum. Dedim ne oluyor :D Tek konu altında arkadaş officede mi sormuş anlamadım şimdi :D Ulan canım sıkkındı iyi güldüm.

Katilimsiz.com'dan office tam olarak indirebilin hocam eğer office programı soruyorsan :D

Bisiklet konusunda merakım olmuştur bu sene bisikletçilik kulübünede üye olacaktım ama gene projelerin yoğunluğundan bir aktiviteye daha katılamadım.

Toplam Hit: 3127 Toplam Mesaj: 18
bisiklet katlanır