Katlanır Bisiklet Satan Ve Tavsiye Eden
-
oruçluyum kusura bakmayın. Özür dilerim.
-
Is gormesi amaciyla alacaksan uzun sureli olmaz randuman vermez... Katlanmasiyla vs. cazip geliyor ilk basta insana ama normal bisikletin yerini tutmuyor markasi modeli onemli degil. tasima yada merdivenden cikarma konusunda kolaylik olsun diye hafif metalden bitane al cok daha fazla isini gorur...
-
kocero bunu yazdı
Is gormesi amaciyla alacaksan uzun sureli olmaz randuman vermez... Katlanmasiyla vs. cazip geliyor ilk basta insana ama normal bisikletin yerini tutmuyor markasi modeli onemli degil. tasima yada merdivenden cikarma konusunda kolaylik olsun diye hafif metalden bitane al cok daha fazla isini gorur...
Genel de 5 km mesafede ki okuluma gitmek ve ara sıra kitapcilara çıkmak için istiyorum hocam
-
akifoloji bunu yazdıkocero bunu yazdı
Genel de 5 km mesafede ki okuluma gitmek ve ara sıra kitapcilara çıkmak için istiyorum hocam
Benim is yerim 4.5 km ve bende bunu dusunerek aldim hava yagmurlu oldugunda arabanin arkasina atar giderim diye, bende pek randuman vermedi bana gore performansi kesinlikle daha dusuk eger otobus yada arabaya koymak gibi bir projen yoksa degmez, ama kesinlikle katlanabilme ozelliginin hayatini kolaylastiracagini dusunuyorsan isin gormez diyede bir durum tabikide yok.
-
bencede decathlondakilerden al gitsin uğraşma, ben biniyorum düz yolda iş görüyor
-
https://forum.donanimhaber.com/m_118013336/tm.htm şu konuda satın alıp memnun olanlar var
http://www.hepsiburada.com/umit-2036-folding-20-jant-katlanir-bisiklet-p-SPORUMIT150945 719 liraymış işini görür
-
Kafayı yedim sandım. 10 defa konu ve yorumları okudum. Dedim ne oluyor :D Tek konu altında arkadaş officede mi sormuş anlamadım şimdi :D Ulan canım sıkkındı iyi güldüm.
Katilimsiz.com'dan office tam olarak indirebilin hocam eğer office programı soruyorsan :D
Bisiklet konusunda merakım olmuştur bu sene bisikletçilik kulübünede üye olacaktım ama gene projelerin yoğunluğundan bir aktiviteye daha katılamadım.