Kavga Müridler Yardım
-
Müridler forumda daha yeniyim. Bi derdim var sizin görüşlerinizi almak istedim. Benim mahallede bi ayı var benden buyuk bana çok karışıyor kendisi, ben kendime guveniyorum amatör kickbokscuyum. Ama aldığım duyumlara göre bu adamın arkası bizim mahallede baya iyiymiş çevresi genişmiş kimse karışma daha kötü olur diyor zaten bu ayıda bu götü arkasından alıyormuş . Sadece ben olsam iyi çoğu kişiye karışıyor bende de sabır kalmadı sizce napmalıyım direk dalsam şmdi arkasından tırsyom napcam yardım edn bea :D
-
arka nedir yaa =))
hoca git emniyete anlat durumu :W
olay oradan sonra biter :W
-
edit.
boş muhabbet.
-
töbe yarebbi töbe :@
-
seni babama söylerim de.
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------dayı istanbula geliyorum, karşılayacak mısın beni :|
-
usta ben ümraniyedeyim babama sölerim bebek miyiz yapma usta babalık iş mi bu baba ztn emniyetten söylesem çoktan söylerdim :D Müridler olmadı benim tanıdıgım kickbokscu var istanbul da turnuvada şampiyon olmuştu 30 yaşlarında ona sölicez o bigün tenhada kıstırıp azını burnunu dağıtcak bu nasıl sizce :D:D
-
YesTERFoX bunu yazdı:
----------------------------Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------dayı istanbula geliyorum, karşılayacak mısın beni :|
ne zaman geliyon la :/
-
burak008 bunu yazdı:
-----------------------------usta ben ümraniyedeyim babama sölerim bebek miyiz yapma usta babalık iş mi bu baba ztn emniyetten söylesem çoktan söylerdim :D Müridler olmadı benim tanıdıgım kickbokscu var istanbul da turnuvada şampiyon olmuştu 30 yaşlarında ona sölicez o bigün tenhada kıstırıp azını burnunu dağıtcak bu nasıl sizce :D:D
ümraniyenin neresinde oturuon la bi söle bakam? -
hiç bişey olmaz ama saglam dövmelisin ki o dayagı unutmasın arkasından kim olursun en fazla ne olur dayak mı yersin?
-
karabekir de oturuyom