Kavgayla İlgili Sorunumvar
-
polise biz vurmadık dicekler_?
-
sende mümkün mertebe darp izleri oluşacak
nasıl inkar edebilirler?
sınıfında hiç arkadaşın yokmu şşahit gösterebilirsin onlaarın 4 şahidi olsa bile sende darp izleri var. sen haklı çıkarsın ama sende vurursan onlarla aynı şuçu yersin...
-
Tamamen kurtuLcam diosan bi tane hayat kadını ayarla 20 kağıda filan sonra sarksın buna,açık alanda iş pişirsinler sende git fotolarını çek internete veririm tek kopya bende değil arkımda da var de bidaha görmiyim sizi buralarda de g.t korkusundan şehri terkeder sonuçta ağır abi ve herkes görücek en önemLiside aiLesi =) Yeahh :|
-
sanmam buda tutmaz herlade muştayla ağzını burnunu kırarım 2sinide sonsuza kadar çenesiz yaşarlar ama :S sora polis + arkasi var aqlerin
-
-
Hacı muşta fln boş iş.Gücüm kuvvetim yeter diyosan,bekle sınıfa gelmelerini,yada çıkışta ıssız bi yere çağır ama sen tek git.Delikanlıysanız teke tek çıkarım de,ikisi birden dalarsada ye adam akıllı dayağını,en azından gerisini düşünmezsin.Polis ayağı fln boşver o işleri.Sen onları ıssız bi yere çağırıp tek çıkarsan götleri yemeyebilir,belki kavga bile olmaz.
-
"Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler. "
Pic_Boy'un imzasinda yazan yazidir ve mukemmeldir.
-
arkadasına kafa attı ve sen öle durdun... hımmm bak güsel kardesım adanadamısın sen ? adanadaysan gel bu işe bi çözüm bulalım bak bakalım kafa nasıl atılıyor izle... + o abiciklere söylee o kız kardeslerını var ya kız kardeslerını .. . . anlasınlar yane ne demek istediklerimi. noluoz lan dag basımı lan burası gelen vuruo giden vuruo belalılarmıs. olm hiçbi zaman unutma yapacağın işten sen değil o işe öyle bir sert bakki sadece bakma yüreğinle öyle bir kitlenki o iş senden it gibi korksun. biz çok gördük öle kafa atanları simdi git bakalım kafaları yerindemi. + polis tanıdık çıktı demişsin aslında haklısın sen. kimi kime şikayet edecenki. neyse kafanı yorma sen ama adanadaysan bana bi çınlat ;)
-
polisin amq. Ben senin yerinde olsam polisi kaldırırdım.Bizimde böyle bir vukatimiz olmuştu.Karakolun içinde dayı dayı laflar edip,birimize tokat atan polise dışarda öyle bir baskı kurduk ki adam bizi gördüğü yerde kaçıyor.Bu onu dövmektende beter etmiştir.Adam kahveye geliyo biz direk adamı kesmeye baslıyoz çayını içmeden gidiyo öyle bir zewk olmaz yaa :D
-
hangi şehirdesin belki yardımım dokunur
Toplam Hit: 5821 Toplam Mesaj: 32