Kayalıklar Bakiresi (Tablom Geldi)
-
sanatdan anlayan müridimizde var, heeeeeh tam oldu :D hayırlı olsun hocam
-
Kayalıklar arkadada. Çocuklar var yanında bakire olduğuna eminmisin
-
dar gelirli dar gelirli muhabbetler yapmayın zengin konusunda :)
-
evine sinir oldum, hatları çok köşeli ofis gibi duruyor.
-
Bakire ama etrafı uşaklarla dolu. Aynen şirine gibi. Köydeki tek hatun olan şirine namusluysa o kadar şirin nerden geldi. Bir köy dolusu erkekten şirinenin aklını çelen olmaması zaten arıza bir durum ama rahat ol ben resimden anlamam ama elektrikten anlarım.
Resmin yanındaki 3 anahtar affet beni s.k gibi olmuş. 3 anahtarda bizim adi anahtar dediğimiz tekli anahtarlardan. 3 li komütatör anahtar alarak mevcut 3 anahtarı 1/3 boyutlarına ve en önemlisi sıva yüzeyine olabildiğince yakın şık ve göze batmayanlarla değitirmeni tavsiye ederim. Vikoda 3 lü komütatör anahtar var, 3 lü her markada bulunmaz. Duvardaki kasaların sırıtması bence en önemli sorun olacak. Boya vb. ile uğraşamam dersen vikonun karre serisiyle değitir. El-bi dede güzel tekli anahtarlar var. özetle sırtarmayan, resme bakanın dikkatini dağıtmayacaklarla değiştir o anahtarları. Birbaşka nokta led aydınlatmanın rgb de denilen 3 ledli sonsuz renkli olanları var. Tabloya istediğin rengi yansıtabilirsin. özellikle gün ışığı ile elektrik kaynaklı ışık arasında dalgaboyu farkı olduğundan tablonun tonlarını ayarlaman daha iyi bir seyir zevki verebilir. -
Ben tablo falan sevmem ama kapıların kenarlarındaki desenler güzel olmuş hacı abi. Efes antik kentinde kullanılan desenler gibi.
Bizim okula asmışlar böyle böyle birkaç tablo. İşsiz zamanlarımda karşısına geçip mal mal bakıyorum birşey anladığımdan değil, maksat zaman geçsin.
-
sandalye rahat mı bende eve o tür bi sandalye alcam
-
özelliği nedir.gizli bir sembolizmi var mı?
-
Benim posterime -Le Chat Noir- bile kaçamak bir bakış attırdı.
Aydınlatmayı ben de o şekilde yapmak istedim ancak, duvarlar buna izin vermedi. Ben de altına mum yakıyorum.
Eğer astığın yer benim de anladığım gibi giriş holü veya koridor ise biraz ayak altında kalmış gibi geldi. Yine de çok yakışmış. -
abi şöyle bir mimari eser falan ne biliyim eyfel kulesi ayasofya falan daha güzel olur diye düşünüyorum