Kayalıklar Bakiresi (Tablom Geldi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

sanatdan anlayan müridimizde var, heeeeeh tam oldu :D hayırlı olsun hocam

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Kayalıklar arkadada. Çocuklar var yanında bakire olduğuna eminmisin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

dar gelirli dar gelirli muhabbetler yapmayın zengin konusunda :)

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

evine sinir oldum, hatları çok köşeli ofis gibi duruyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Bakire ama etrafı uşaklarla dolu. Aynen şirine gibi. Köydeki tek hatun olan şirine namusluysa o kadar şirin nerden geldi. Bir köy dolusu erkekten şirinenin aklını çelen olmaması zaten arıza bir durum ama rahat ol ben resimden anlamam ama elektrikten anlarım.
    Resmin yanındaki 3 anahtar affet beni s.k gibi olmuş. 3 anahtarda bizim adi anahtar dediğimiz tekli anahtarlardan. 3 li komütatör anahtar alarak mevcut 3 anahtarı 1/3 boyutlarına ve en önemlisi sıva yüzeyine olabildiğince yakın şık ve göze batmayanlarla değitirmeni tavsiye ederim. Vikoda 3 lü komütatör anahtar var, 3 lü her markada bulunmaz. Duvardaki kasaların sırıtması bence en önemli sorun olacak. Boya vb. ile uğraşamam dersen vikonun karre serisiyle değitir. El-bi dede güzel tekli anahtarlar var. özetle sırtarmayan, resme bakanın dikkatini dağıtmayacaklarla değiştir o anahtarları. Birbaşka nokta led aydınlatmanın rgb de denilen 3 ledli sonsuz renkli olanları var. Tabloya istediğin rengi yansıtabilirsin. özellikle gün ışığı ile elektrik kaynaklı ışık arasında dalgaboyu farkı olduğundan tablonun tonlarını ayarlaman daha iyi bir seyir zevki verebilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Ben tablo falan sevmem ama kapıların kenarlarındaki desenler güzel olmuş hacı abi. Efes antik kentinde kullanılan desenler gibi. 

Bizim okula asmışlar böyle böyle birkaç tablo. İşsiz zamanlarımda karşısına geçip mal mal bakıyorum birşey anladığımdan değil, maksat zaman geçsin.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

sandalye rahat mı bende eve o tür bi sandalye alcam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

özelliği nedir.gizli bir sembolizmi var mı?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Benim posterime -Le Chat Noir- bile kaçamak bir bakış attırdı.

Aydınlatmayı ben de o şekilde yapmak istedim ancak, duvarlar buna izin vermedi. Ben de altına mum yakıyorum.

Eğer astığın yer benim de anladığım gibi giriş holü veya koridor ise biraz ayak altında kalmış gibi geldi. Yine de çok yakışmış.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

abi şöyle bir mimari eser falan ne biliyim eyfel kulesi ayasofya falan daha güzel olur diye düşünüyorum

Toplam Hit: 5578 Toplam Mesaj: 43