Kaybedenler Kulübü 2
-
FiL3MAN bunu yazdı
yokmu daha ya =(
Yuh be, başlığa yazan var film bulundu diye heyecan şaaptım ama yine boşunaymış :)
-
Bir hevesle geldim ve gidiyorum :)
-
link düşmeden ana sayfaya konunun gelmesi engellenmeli bi şekilde.
hayır bilsem en az bi kere daha giderdim sinemasına. sanırım istedikleri de bu.
-
Arkadaşlar link gelmeden yazmayın lütfen heycanlandırmayın
-
Atlas bunu yazdı
aynen :d
-
sinema çekimi bile yok piyasada, gittik izledik çok da abartılacak bir şey değildi ama işte insan istiyor. bir salonda bile kopyası yok mu ki bu işe el atamıyorlar?
-
Atlas bunu yazdı
Nasıl bir filmdir arkadaş hala kimse bulamadı :/ Nedir bunun sebebi bilen var mı? Nasıl olur da bunca zaman düşmez internete :/
-
netflix satın alırsa düşer dvd ye çıkmadı daha çıkarsa gene düşer malesef beklemekten başka çare yok yönetmen çıkartmazsa çıkmaz
-
juniourfalcon bunu yazdı
netflix satın alırsa düşer dvd ye çıkmadı daha çıkarsa gene düşer malesef beklemekten başka çare yok yönetmen çıkartmazsa çıkmaz
Bu karaborsa'da satan cd'ciler vardı, hala var mı bilmiyorum, onlarda da yok mudur acaba?
-
juniourfalcon bunu yazdı
Yahu ne yapacak filmi bu yönetmen, çeyiz sandığına mı koyacak anlamadım ki :s :)
Biri numarasını bulsun da arayıp izah edelim mevzuyu yanlış yolda olmaz böyle :D