Kaybedenler Kulübü Yeniden - 31 Mayıs İlk Yayın.
-
önden filmi yaptırdılar millet neymiş bu ya da aaa böyle de bişi vardı diye hatırladı şindi radyo programı ile ortalığı kasıp kavuracaklar , durdukları kabahatti valla ne abuk subuk şeylerin ekmeğini yiyor millet. 90larda kimsede internet yok radyo programları,fanzinler ile iletişiyodu insanlar flyer diye bişi vardı mesela
-
Eger filmindeki gibi bir program olmazsa pek bi dinleyici kazanacaklarını dusunmuyorum.Yani herseyi soyleyebilmeleri gerekiyor...
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
Eger filmindeki gibi bir program olmazsa pek bi dinleyici kazanacaklarını dusunmuyorum.Yani herseyi soyleyebilmeleri gerekiyor...
-----------------------------dostum birden olmaz zaten, zaman içinde bir kitle oluşturur, şimdi önyargılar çok olacak programa karşı, boşalt kafayı dinle.
edit: üyelik falan diyor dinlemek için, incinin oyunu deniyor ?
-
gerçekten çok merak ediyorum ilk bölümü sararsa iyi.baya hazırlanmışlardır. filmi bile fenomen olabilir yakında.
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
bekliyoruz,sabırsızlıkla -)
----------------------------- -
radyoculuk zor iştir sabır ister, aşk lazımdır şevk lazımdır demem o ki arif olan annar
-
yayın olayı falan yok gibi sanki sazan avı gibi geldi bana
-
bekleyelim ve görelim ne olcak
-
15 dk sonra dedeler çıkarsa şaşırmayın :)
-
her an herşey olabilir ama şimdiye kadar yayın açılması lazımdı sanki , en azından önceden müzik falan verseler. ne bilim bu dan diye programa mı gircekler.