Kaybedenler Kulubü Yolda Geliyor [13 Ocak]
-
Beklentiden belki ama bende keşke izlemeyeydim.
-
Netflix'i olmayanlara amme hizmeti :)
https://dizipal503.com/movies/kaybedenler-kulubu-yolda -
weskeyy bunu yazdıFreak bunu yazdı
keske izlemeseydim de merak etseydim :(
Neden böyle söyledin ki uygun kafa ile mi izleyelim?
4-5 yıl bir filmi sır gibi sakla nasıl büyük bir beklentiye girdiysem beklentimin altında çıktı. ha kötü mü ? değil ama beklentiler işte... :)
-
İlk filmide izlemedim fakat bu kadar tantanası yapılacak kadar iyi film mi ?
-
https://tubesb.com/p5efnnphetm3
İyi seyirler ;)
-
mkyb bunu yazdı
bence vakit kaybı
-
LynXMaSTeR bunu yazdımkyb bunu yazdı
bence vakit kaybı
Bende değil... Düşündüm de bir vakit ne kadar kaybedilebilir :)
Boş bir vakitte izleyeyim...
-
Ben beğendim. Ilki kadar olmasa da iyi.
-
Aynı senaryo ve ekip ve anlayış ile yapılmış bir film gayet başarılı diyebilirim beğendim.korsan koyu patara plajı yaşadığımız yerlerden başlayan kadraj.
Evangelist Kadıköy insanları,çiçek Mustafa,Seferihisar motorcu Hüseyin ve ekibi,ve en güzeli mavi sakal ile yavuz çetin arınmaları başarılıydı.
-
fena değildi ama keşke sonunu izlemeseydim. sonunda içimdeki çocuğu öldürüp sevmediğim bir kadınla evlenecem bu gidişle... kadınların yirmili yaşlarında aradıkları erkekle otuzlu yaşlarında aradıkları erkek çok farklı. her kadın aşık olduğu adamın karakterini öldürüyor; bir noktada karakterim mi yoksa bu kadın mı deme gereği duyuyorsun, kadını seçersen kendinden nefret ediyorsun zaman içinde yok karakterini seçersen kadın gidiyor bunun faydası bir persona oluşturmadan olduğun gibi yaşamaya devam etmek zararı ise uzun vadeli bir ilişki kuramamak maksimum altı ay. zaten bir kadını onunla yatmadan bir süre aynı evde yaşamadan tanıyamıyorsun. yaşlanmaya başlayınca birlikte yaşayacak kadın arayışın da artıyor nereden baksan kötü bir durum. sevebileceğin biriyle yaşlanmak güzel bir hissiyat olabilir. en azından duvarın boyası eskiyene kadar kalmalarını isterim hayatıma girenlerin... kadınların en büyük hatası köpek gibi geçmişi kazmaları geçmişte seni mutlu edecek bir şey yok gelirken bunu biliyorsun peki neden kazıp duruyorsun on sene önce bitmiş şeyleri sormak kendini mukayese etmek bunlar çok acayip saçma şeyler...