folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kayıp Askerler İçin Yardım Edebiliriz...

Kayıp Askerler İçin Yardım Edebiliriz...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    "Kayıp askerler için yardım edebiliriz"  
    Demokratik Toplum Partisi (DTP) Eş Başkan Yardımcısı Nurettin Demirtaş, Hakkari'de haber alınamayan 8 askerle ilgili olarak, talep gelmesini durumunda üzerine düşenlerini yapacaklarını söyledi.
    Demirtaş, "Kayıplarla ilgili herhangi bir talep partimize gelirse bunu değerlendiririz" dedi. DTP Eş Başkanı Nurettin Demirtaş, KESK Genel Başkanı İsmail Hakkı Tombul, TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı ve TTB Genel Sekreter Dr. Altan Ayaz'ı parti genel merkezinde kabul etti. Demirtaş burada yaptığı konuşmada, Hakkari'de 12 askerin şehit edilmesi ve 8 askerden de haber alınamamasını değerlendirdi. Demirtaş, Genelkurmay Başkanlığı'nın kayıplara ilişkin resmi bir açıklama yaptığını, ancak kendilerinin bu kayıplarla ilgili herhangi bir bilgilerinin olmadığını söyledi. Demirtaş, "Dileriz ki kaybolan askerlerin de hayatları kurtulur. Daha fazla acılara da sebebiyet vermemesi diliyoruz. Kayıplarla ilgili olarak herhangi bir talep partimize gelirse bunu değerlendiririz. Her koşulda insan hayatı bizim için kutsıldır. Onun korunması için bugüne kadar olduğu bundan sonra da üzerimize düşeni yapmaya hazırız" diye konuştu.

Sivil toplum örgütü temsilcileri de 3 Kasım da düzenleyecekleri 'Özgür Demokratik ve Eşitlikci bir Türkiye' adlı miting için diğer partilerle de görüşmeler yaptıklarını ve DTP'den bu söz konusu miting için destek istediklerini ifade ettiler.
    orosbu çocuğu bunlar inş. bir savaş çıkarsa arada sizde kaynarsınız kim vurduya gidersiniz...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    lan a.q dtp si sen yani diyorsunki bize gelin yalvarın askerleriniz kurtulur....senin yardımının a.q ben orospu çocukları pkk lılar..madem barış diyorsun yapsana bir barış göstergesi versene evlatlarımızı ki sizdeyse tabi.küfür bulamıyorum lan size.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

erkan07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    lan a.q dtp si sen yani diyorsunki bize gelin yalvarın askerleriniz kurtulur....senin yardımının a.q ben orospu çocukları pkk lılar..madem barış diyorsun yapsana bir barış göstergesi versene evlatlarımızı ki sizdeyse tabi.küfür bulamıyorum lan size.
    yok hacı götü sıkıştı bunların

Bush'tan inciler

4. "Irak hükümeti ve bölgesel Kürt yetkilileri, Irak topraklarından kaynaklanan saldırılara karşı hızlı şekilde eyleme geçmeli. ABD, Türkiye ve Irak, PKK teröristlerini bozguna uğratmak için birlikte durmaya devam edecek"
  5. “Türkiye'nin sınır ötesine asker göndermesi Türkiye'nin yararına değildir”
  6. “Iraklı Kürtlere, terör örgütü PKK'ya karşı harekete geçmeliler”
  7. "PKK'lı teröristler, sadece acı çekmeye yol açacak şekilde arkalarında kanlı bir iz bıraktı. PKK'yı kınıyor ve kurbanların ailelerine ve sevdiklerine en derin başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Bu teröristlere karşı Türk ve Iraklı müttefiklerimizle çalışmayı sürdüreceğiz. Iraklı ve yerel Kürt yetkililere, Irak topraklarından kaynaklanan PKK eylemlerini durdurmak için hemen adımlar atmaları çağrısında bulunuyoruz"
  8.  

Barzani'den inciler

9. "Topraklarımıza saldırı olursa, kendimizi savunuruz"
  10. "Türkiye PKK'ya barışçıl bir plan sunar ve bu plan PKK tarafından reddedilirse, PKK'yı terör örgütü sayarız ama şu anda böyle birşey yok"
  11. “Türkiye başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın PKK’ye ‘’Silahlarınızı bırkın meclise gelin’’ çağrısı konusunda Başkan Barzani, ‘’Erdoğan tarafından gelen bu girişim çok iyi. Bununla olumlu bir muamele içinde olmak gerekiyor ancak henüz erken.’’
  12. ‘’Kendileri ile ilişki içinde olduğumuz bütün ülkeler durumun sakinleştirilmesi yönünde bir görüşe sahip. Ben ve sayın Talabani de durumdan barış yolu ile çıkma tarafındayız. Şiddetten yanada değiliz ve bütün ülkeler de böyle düşünüyor’’
  13. Talabani’den İnciler

14. “PKK'yı PKK’yı şiddeti durdurmaya davet ettik, onlar da bu teklifi değerlendiriyorlar”
  15. PKK’yı terör örgütü kabul edip etmedikleri yönündeki soruya "Şiddeti kullanıyorsa terördür. Şiddet yoksa terörist olarak değerlendiremeyiz"
  16. “PKK liderlerini tutuklayamayız". Onlar kendi bölgelerinde. Böyle şey mümkün olamaz. Onlar yetki alanımızda değil”
  17. PKK’nın terör örgütü olmadığı ,“Eğer şiddeti kullanırsa evet bu bir terördür, ama eğer şiddeti uygulmazsa terörist değildir”
  18. “Bütün terör faaliyetlerine karşıyız. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, PKK’yı siyasi bir parti olarak kalıp, şiddeti durdurmaya çağırıyoruz. Onlar da yarın aslında bunu düşünüyor olacaklar” "PKK'ya yardım etmiyoruz. Türkiye'deki kardeşlerimize yardım edeceğiz."
  19.  

ABD Savunma Bakanı Robert Gates'dan İnciler:
    Gates aşağıdaki açıklamaları Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile Kiev’deki görüşmenin ardından yaptı.

20. “Irak’tan çekilmek ihanet olur”
  21. “Türkiye'nin olası Kuzey Irak operasyonu uluslararası krize yol açabilir.”
  22. “Türk ordusu Kuzey Irak'ta kuvvet kullanmasın. Gerilim artar.”
  23. "Türkiye istihbarat elde etmeli"
  24. “Bir şeylerin olmak üzere olduğu yönünde bir izlenim almadım”
  25. Türkiye’nin Irak içinde büyük boyutlu bir askeri harekata girişmeden önce PKK’lıların tam yerini belirleyecek istihbarat edinmesi gerektiğini söyledi.

26. DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Reply With Quote Alıntı yap
  • KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartallar_76
    kartallar_76's avatar
    Erkek
    o.ç larının PKK ile doğrudan kontak içerisind eolduklarının bir göstergesi bu.. allahın ibneleri lan sizden yardım isteyeceğimize vatan uğrunda o 8 askerimiz şehit olur daha iyi... hiç olmazsa soysuzlardan yardım dilenmedik, mehmetlerimiz vatan uğrunda en büyük rütbeye sahip oldu şehir oldular deriz
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    operasyon olduğunda DTP binalarını ateşe verilmesi şarttır. ve hepimizin görevidir. poliste buna destek vermelidir.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
    SawIV
    SawIV's avatar
    Erkek
    Ne olursa olsun provakasyonlara gelmeyin ne demek dtp binalarını yakalım biz o binaları yakarsak nasıl avrupa birliğine gireriz, bu ülkeye bi daha turist nasıl gelir hiç düşündünüz mü? Talibandan Iraktan farkı kalırmı bu ülkenin. Böyle düşünmek bile hatalı...
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    savaş çıksın dtp li milletvekiilerini katletmek için ankaraya kadar giderim şahsen.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

dtp'yede operasyon düzenlenmeli gerçekten... bunu halk yapmalı hatta... demokrasi diye çemkiririm her fırsatta bu dtp'liler

girdikten sonra demokrasiyede "a.q." diyesim geldi

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
    SawIV
    SawIV's avatar
    Erkek

teröristlerinde istediği bu ülke karışsında nasıl karışırsa karışsın.... devam....

Bide istanbul ankara gibi büyük şehirlerde teröre lanet miitinglerinde bomba patlatıklarını düşünsenize bak gör o zaman insanlar nasıl provoke oluyo... Yanlış işte böyle olaylarda soğukkanlı olmalıyız bu ülkenin askeri siyasetçisi herşeyi var biraz onlara güvenin...

Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

SawIV bunu yazdı:
    Ne olursa olsun provakasyonlara gelmeyin ne demek dtp binalarını yakalım biz o binaları yakarsak nasıl avrupa birliğine gireriz, bu ülkeye bi daha turist nasıl gelir hiç düşündünüz mü? Talibandan Iraktan farkı kalırmı bu ülkenin. Böyle düşünmek bile hatalı...

başlarım turiste burda konu bizim güvenlik sorunumuz. turist mi önemli vatan mı önemli ? kınıyacağız sadece öylemi ne geçecek kınayınca.? kanımız yerde

propoganda yapıp sokaklara dökülmek zaten pkk nın istediği reklam bu. amaçlarını yerine getirmiş oluruz ama dtp olayı farklı. pkk ya para yardımı ediyor piçler bunu bil. ve onların yardımının kesilmesi şart.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
    SawIV
    SawIV's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

SawIV bunu yazdı:

başlarım turiste burda konu bizim güvenlik sorunumuz. turist mi önemli vatan mı önemli ? kınıyacağız sadece öylemi ne geçecek kınayınca.? kanımız yerde

propoganda yapıp sokaklara dökülmek zaten pkk nın istediği reklam bu. amaçlarını yerine getirmiş oluruz ama dtp olayı farklı. pkk ya para yardımı ediyor piçler bunu bil. ve onların yardımının kesilmesi şart.

turisti misal olarak verdim anlatmak istediğim belli eğer böyle aptalca olaylar olursa açık açık sölüyorum teröristlerin istediklerini aynen yapmış oluruz...
  • Toplam Hit: 1645 Toplam Mesaj: 13