folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kayıp Halka NTV"De

Kayıp Halka NTV"De

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bilim dünyasının tartıştığı 47 milyon yıllık fosilin belgeseli, BBC yapımı “Kayıp Halka” (The Link) bu akşam 22.00'de NTV’de.

Bir yüzyıldan uzun süredir bilim insanları insanlığın soyağacını çıkartabilmenin yarışı içindeydi ve bunun karmaşasıyla boğuşuyordu. Şaşırtıcı bir keşifle birlikte, insanoğlunun kökenleriyle ilgili bilindiği düşünülen her şey değişebilir.

47 milyon yaşındaki “Ida”, o dönemden şimdiye dek bulunan en eksiksiz fosil olma özelliğini taşıyor. Ida üzerinde çalışma ayrıcalığını yaşayan ilk bilim insanlarıyla hazırlanan BBC'nin belgeseli Kayıp Halka, izleyenlere çok detaylı bir bilimsel dedektiflik hikayesi sunuyor.

Evrim hakkında bildiklerimizin çoğu, fosil parçalarından ve hatta sadece kemiklerden çıkarılan sonuçlardan geliyor. Oysa Ida, kürkünden midesindeki son yemeğe kadar, bundan çok daha fazlasını veriyor.

BBC yapımı “Kayıp Halka” (The Link) bu akşam 22.00'de NTV’de.

https://t.me/pump_upp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    yauu dun aksam ntv de "home" adli bir belgesel gosterilecekti. bunu kaydeden yada linkleri olan var mi? seyredemedim :/ 3 yila yakin bir calismanin urunuydu..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    thrbtcell bunu yazdı:
    -----------------------------
    yauu dun aksam ntv de "home" adli bir belgesel gosterilecekti. bunu kaydeden yada linkleri olan var mi? seyredemedim :/ 3 yila yakin bir calismanin urunuydu..
    ntv nin hangi kanalındaydı ya bende bulamadım. nerden izleyecez onu şimdi

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

begendik bunu yazdı:
    thrbtcell bunu yazdı:
    ntv nin hangi kanalındaydı ya bende bulamadım. nerden izleyecez onu şimdi

rapid e bakmadim ama. arena-tr torrent sitesine ueyligin varsa altin olarak sunmuslar. yada turktorrent sitesinde gumus olarak var. birde  yapilan yorumlarda youtube da HQ olarak eklemisler diyorlardi.  

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexelebek
    alexelebek's avatar
    Erkek

THE MISSING LINK

http://www.demonoid.com/files/download/1685987/31495408

HOME, iki link goruntu kalitesi olarak farklilar ama ayni belgesel...

http://www.demonoid.com/files/download/HTTP/1948922/8998688

http://www.demonoid.com/files/download/HTTP/1948563/13498032

Another day another death another sorrow another breath...
Toplam Hit: 795 Toplam Mesaj: 6