Kayseri Erciyes Uni. Teoman Konserine Katılacak Müridler ?
-
Beyler bi ara toplanalım beraber gidelim dedik ses çıkmadı. gidecek arkadaslar konuya yazsın saat gec olmadan bi yerde toplanalım gidelim. Bizde uni kartı yok bize kart ayarlayacak müridler varmı alana girmek için ?
-
10 LİRAYA adam sokulur konsere :D
-
bide orda sadece öğrenci mi sokuyorlar vay be. Eskişehir Anadolu'daki süperdi hocam mutlaka gidin.
Bide şu kavga çıkaran apaçiler olmasa.
-
burda ögrenci olmayana almıyorlar apaçhi mapaçhi yok varsaada soktugumuz adamı koruruz her türlü adam dövülür 5 liradan toplu alımlarda indirim yapılır
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------
burda ögrenci olmayana almıyorlar apaçhi mapaçhi yok varsaada soktugumuz adamı koruruz her türlü adam dövülür 5 liradan toplu alımlarda indirim yapılır
-----------------------------abi bizede mi 10 lira :) bi sürü oyun girecem sana acil :))
-
Ege üni. etifest'de konseri vardı teo'nun yaklaşık 2 hafta önce falan. Öğrenci değildim ama girdim arkadaşlarla,sade dinlenmez diye kampüsede içki soktuk :c
Herşey süperdi,sahne öncesi yarışmalar etkinlikler falan,sahne performansı zaten süper,dinlemek isteyenler kaçırmasın her zaman gelmez :)
-
acil arkadaslar beni alana girdirebilecek bi mürid varmı yaa teomanı çok severim :S