folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kayseri (Erciyes Üniversitesi ) Bahar Şenligi

Kayseri (Erciyes Üniversitesi ) Bahar Şenligi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

Erciyes Üniversitesi Bahar Şenligi katılalım arkadaslar ..

Tahribat Kayseri olarak. Ortak bir Gün belirliyelim ona göre bir yerde bulusup gidelim senlige...

Buyrun Senlik Programı :

http://baharsenligi.erciyes.edu.tr

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

hacım bende gidecem ama uni kartım yok nasıl girecez alana ?

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

hacım benim var ben iceri girerim 1-2 arkadastan kartını alır geri dısarı cıkarım o kartlarlarda siz girersizniz olmadı benim kartla siz gireersiniz ben ögrenci belgesiyle gierim :)

Demokraside careler Tükenmez :)

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

UmuT38 bunu yazdı:
    -----------------------------

hacım benim var ben iceri girerim 1-2 arkadastan kartını alır geri dısarı cıkarım o kartlarlarda siz girersizniz olmadı benim kartla siz gireersiniz ben ögrenci belgesiyle gierim :)

tamam o zaman ben varım.. ama bu sefr kalabalık olalım en son kayseri bulusmasında 3 kişiydik :)) ona dönmesin buda...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

UmuT38 bunu yazdı:

tamam o zaman ben varım.. ama bu sefr kalabalık olalım en son kayseri bulusmasında 3 kişiydik :)) ona dönmesin buda...

İnş olmaz Olursada seni Bizim sınıfın Araya alırız :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

pazartesi gidelim yoksa istanbula gidecem

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Mersin üniversitesinde kebap dumanı şenliği vardı.. Sizinki bizim şenliğin yanında koçfest gibi birşey vallahi :|

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    bende varim, ama mesai saatinden sonra gelebilirim.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

UCANTENEKE bunu yazdı:

pazartesi gidelim yoksa istanbula gidecem

aslında olabilir bende köye gidecem.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:

Mersin üniversitesinde kebap dumanı şenliği vardı.. Sizinki bizim şenliğin yanında koçfest gibi birşey vallahi :|

abi harbiden 2 yıldır şenlikler bok gibi. afedersin. bu ne ya özler olduk...  geçmişi  adananın şenliğine gittim bu yüzden.

matematik24.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

okulun kimligi olmadan almazlar anfiye dışardan izlersiniz ancak bu gün kamikaze falan kuruldu orda idim.

yunusozturk.com
Toplam Hit: 2059 Toplam Mesaj: 15