Kayseri (Erciyes Üniversitesi ) Bahar Şenligi
-
Erciyes Üniversitesi Bahar Şenligi katılalım arkadaslar ..
Tahribat Kayseri olarak. Ortak bir Gün belirliyelim ona göre bir yerde bulusup gidelim senlige...
Buyrun Senlik Programı :
http://baharsenligi.erciyes.edu.tr
-
hacım bende gidecem ama uni kartım yok nasıl girecez alana ?
-
hacım benim var ben iceri girerim 1-2 arkadastan kartını alır geri dısarı cıkarım o kartlarlarda siz girersizniz olmadı benim kartla siz gireersiniz ben ögrenci belgesiyle gierim :)
Demokraside careler Tükenmez :)
-
UmuT38 bunu yazdı:
-----------------------------
hacım benim var ben iceri girerim 1-2 arkadastan kartını alır geri dısarı cıkarım o kartlarlarda siz girersizniz olmadı benim kartla siz gireersiniz ben ögrenci belgesiyle gierim :)
-----------------------------tamam o zaman ben varım.. ama bu sefr kalabalık olalım en son kayseri bulusmasında 3 kişiydik :)) ona dönmesin buda...
-
Silent_King bunu yazdı:
UmuT38 bunu yazdı:
-----------------------------tamam o zaman ben varım.. ama bu sefr kalabalık olalım en son kayseri bulusmasında 3 kişiydik :)) ona dönmesin buda...
-----------------------------İnş olmaz Olursada seni Bizim sınıfın Araya alırız :)
-
pazartesi gidelim yoksa istanbula gidecem
-
Mersin üniversitesinde kebap dumanı şenliği vardı.. Sizinki bizim şenliğin yanında koçfest gibi birşey vallahi :|
-
bende varim, ama mesai saatinden sonra gelebilirim.
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
pazartesi gidelim yoksa istanbula gidecem
-----------------------------aslında olabilir bende köye gidecem.
-
AsilKan bunu yazdı:
Mersin üniversitesinde kebap dumanı şenliği vardı.. Sizinki bizim şenliğin yanında koçfest gibi birşey vallahi :|
-----------------------------abi harbiden 2 yıldır şenlikler bok gibi. afedersin. bu ne ya özler olduk... geçmişi adananın şenliğine gittim bu yüzden.
-
okulun kimligi olmadan almazlar anfiye dışardan izlersiniz ancak bu gün kamikaze falan kuruldu orda idim.