folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kayseri Metro Turizmden Bilet Almayın

Kayseri Metro Turizmden Bilet Almayın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Çanakkale'ye gittim 1-2 hafta önce metroyla. Gece 2-3 gibi servisle bıraktılar istediğim yere.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

itfaiyeciTBT bunu yazdı:
    -----------------------------

Çanakkale'ye gittim 1-2 hafta önce metroyla. Gece 2-3 gibi servisle bıraktılar istediğim yere.

sorun çanakkalede değil kayseride. kayseridekiler bok.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşım yakınmanın hangi konudan olduğu sonraki mesajda netlik kazanıyor. Bence daha açık yaz. İlk mesajını okuyunca suç senin. Servisleri yokmuş. Sen de erken gitmişsin. Soğukta beklemeye sen razısın. O zaman yarım saat kala taksi ile git. Adamlar sana soba kuracak değiller. Sonraki mesajlarında servis vs yok yazınca olay biraz açıklığa kavuştu. İlk mesajında da servis geçiyor ama vurgu ona değil.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

hocam istanbul seyahatlarını da tercih etmeyin 3 hafta once yolculuk yaptım yolda yukumu kaybettiler arıyorum sovuyorum biz sizi arayacağız :S

zzzzzz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:

Arkadaşım yakınmanın hangi konudan olduğu sonraki mesajda netlik kazanıyor. Bence daha açık yaz. İlk mesajını okuyunca suç senin. Servisleri yokmuş. Sen de erken gitmişsin. Soğukta beklemeye sen razısın. O zaman yarım saat kala taksi ile git. Adamlar sana soba kuracak değiller. Sonraki mesajlarında servis vs yok yazınca olay biraz açıklığa kavuştu. İlk mesajında da servis geçiyor ama vurgu ona değil.

hacı bileti satarken servis yok demediler. ben metronun kalıbına baktım servisi olmayacağı aklıma bile gelmedi. bilet parası + taksi parası versem uçakla gitmekten iki kat pahalıya geliyordu.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Sana iyi bir ipucu dostum. Eğer çevrede polis varsa hemen şikayetçi ol zabıt tuttur. Bu mesele ile ilgili dava açacağını söyle ama zabıtsız olmaz bunu unutma. Ulaştırma bakanlığı bu gibi şikayetlerin üzerinde çok fazla durduğu için sen şikayetini geri al diye sana vermeyecekleri şey yok benden söylemesi. Ama mutlaka polise ve zabıta ihtiyacın var.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Narasimha
    Narasimha's avatar
    Erkek

kayseride Süha yı tercih edebilirsin sağlam firma.

Eğer güneşi gözden kaçırdım diye gözyaşı dökersen, yıldızları da gözden kaçırırsın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tufi
    tufi's avatar
    Erkek

türkiyenin en çok kaza yapan otobüs firması. mubarek tekerlekli tabut...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Allah yardımcın olsun.. Gecenın bu vaktı beklemek oldukça zor olur :)

Tohumları unutma hocam :) Son pm e cvp vermedin, telefonunu verseydin iyiydi..

Hayırlı yolculuklar

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Hoca diğer firmaların servisine binseydin kaçak olarak :)
    İnternet cafe olacaktı garajda köşede bir yerde. Yiyecek satan yerler/büfe falan da var.
    Oralarda takılsaydın vakit geçirmek için.
    İçerde de oturma yerleri olacaktı , niye dışarda oturdun ki?
    Garaja ulaşım o saatte dediğin gibi taa şehir(merkez) dışında olduğu için çok zor olur.
    Metronun ayıbı olmuş, bayram üstü belki ondandır...
    Ama Banko Süha yahu. Metro 1 saat erken gidebilir ama hizmet anlayışı farklı :)
    Çok yere çalışıyorlar hakkını vereyim metronun ama nerde çokluk orda ... ilkesi geçerli oluyor.
    Kayseri'de yaşayan biri olarak bunu aslında senin bizden iyi biliyor olman lazım ama ne demişler
    Bir musibet bin nasihattan iyidir.
    Geçmiş Olsun...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
Toplam Hit: 3265 Toplam Mesaj: 21